Néha nem árt egy kis ráncfelvarrás

A legutóbbi szerzeményünk, amit vásároltunk a házunkba a kandalló volt. Nagyon régóta szerettük volna és most nemrég végre megvásároltuk. Ehhez a kandallóhoz fabrikettet használunk, amit mindig ugyanonnan szerzünk be. Ez egy családi vállalkozás és a fő tevékenységi körük a fabrikettek forgalmazása.

Van egy honlapjuk is, amire igencsak ráférne egy kis “ráncfelvarrás”. Ehhez ajánlottam nekik a Keresőbenelsőt, akik honlapok készítésével és online marketinggel foglalkoznak. Hogy honnan ismerem őket? Valamikor nagyon régen láttam ezt a hirdetési szöveget: “Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált.” Megtetszett, megnéztem a honlapjukat, felhívtam őket és a mi honlapunkat is ők készítették el.

Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált

Köszönhetően a profi csapatnak a mi weblapunk esetében nagyon jól működik a keresőoptimalizálás, mert nagyon jó helyezéseket érünk el a keresések során. Az ő szaktudásuknak köszönhetően megtérült a befektetett munka. A keresőoptimalizálás nem egyik napról fog beérni a másikra, hanem ez egy folyamat végeredménye.

Azért is választottuk őket, mert náluk nem az a lényeg, hogy minél több ügyféllel dolgozzanak együtt és mindenkinek valamilyen kisebb volumenű munkát elvégezzenek, hanem céljuk, hogy egy ügyfélnek lehetőleg minél több területen tudjanak segíteni, hiszen így sokkal jobban rálátni a folyamatokra és sokkal jobban meg is térül a befektetett munka.

Az is nagyon tetszett, hogy nem nagy multikkal dolgoznak együtt, hanem kisebb cégekkel, ahol az árbevétel olyan 100 és 500 millió forint között mozog. Pont olyanokkal, mint a mi cégünk is és mint a fabrikettes cég is.

Nagyon tetszett nekik az elmesélésem és most már ők is tudják, hogy az “Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált” hirdetés nem csak üres lózung.