Művészet és székhelyszolgáltatás egy helyen

Nemrég én is rácsodálkoztam, ami történt velem. Úgy tűnik ugyanis, hogy gyerekkori álmomat valósítottam meg azzal, hogy elkezdtem kézműves kerámiák készítésébe és árusításába fogni. Először ugyanis ez a tevékenység nem tűnt másnak, mint egyszerű hobbinak. Csakhogy egészen kinőtte magát, és eljutottam addig a pontig, hogy úgy döntöttem, megalapítom életem első vállalkozását. Sok nehézségen mentem keresztül és nem mondom, hogy zökkenőmentes volt az út, de megérte. Nagyon sokat tanultam a magyar bürokrácia útvesztőiről, azonban a munkáimmal, a kerámiákkal töltött idő mindig kárpótolt az esetleges frusztrációért. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozok, amit szeretek, és közben még jól is érzem magam! Márpedig ezt manapság kevesen mondhatják csak el magukról.

Gyerekkori álmom a székhelyszolgáltatással vált teljessé

De amivel szintén nagyon szerencsés vagyok, hogy rátaláltam a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalra. Amikor is a vállalkozásom alapításába fogtam, szembesültem azzal a nehézséggel, hogy bizony valamilyen címre be kell majd jelentenem a vállalkozást. Az egyik ismerősöm ajánlotta a figyelmembe a székhelyszolgáltatást, aminek nagyon megörültem. Olyan ingatlannal ugyanis nem rendelkeztem, ahová szívesen bejelentettem volna a vállalkozásom székhelyét, és kizárólag ezért nem akartam irodát fenntartani vagy helységet bérelni a vállalkozásnak. A Gross Office Kft. székhelyszolgáltatás csomagja a szekhelyszolgaltatas24.hu-n azonban rendkívül kedvező, és engem is hamar levett a lábamról. Budapesten és Újlengyelben ajánlanak fel székhelyszolgáltatási lehetőséget, méghozzá nem is akármilyent! Újlengyel például IPA mentességet élvez, ezért ha valaki szívesen spórolna az iparűzési adó költségén, akkor nagyon is érdemes fontolóra vennie, hogy Újlengyelbe regisztrálja a vállalkozását.

Akinek pedig esetleg fontos lenne a fővárosi elérhetőség, az Budapesten két helyszínen is regisztrálhatja a vállalkozását. A szekhelyszolgaltatas24.hu ugyanis Budán és Pesten is ajánl fel erre lehetőséget. És hogy mi jár még a székhelyszolgáltatáshoz? Nos, ahogyan a nevében is benne van, teljes körű szolgáltatást! Tehát regisztráció után a Gross Office Kft. a kiválasztott székhelyen ki is helyezi a vállalkozás cégtábláját, és gondoskodik a hatósági ügyintézések kapcsán is az ügyfelek képviseletéről. Igény esetén tárgyalótermet is tud biztosítani a megbeszélésekhez, de abban is nagy tapasztalatuk van, hogy tűrjék a hatósági kényszerintézkedéseket. Azzal sem kell aggódnunk, hogy esetleg nem kapjuk meg időben a postán érkező leveleinket. A Gross Office Kft. munkatársai ugyanis 24 órán belül beszkennelik és továbbítják a részünkre a beérkező postát, amely ezt követően 30 napig elérhető lesz a digitális archívumukban. Havi egyszer pedig az összegyűlt leveleket postán is továbbítják a megadott levelezési címünkre.

A szolgáltatás megkötéséhez ráadásul még ügyvéddel sem feltétlenül szükséges rendelkeznünk! A szekhelyszolgaltatas24.hu csapata ugyanis ebben az esetben is a segítségünkre siet, és ingyen biztosít a számunkra ügyvédet a folyamathoz! Budapesti székhelyszolgáltatás csomagjuk fél vére 29.900 Ft + ÁFA, újlengyeli szolgáltatásuk pedig 39.900 Ft + ÁFA áron elérhető. Aki azonban most veszi tőlük igénybe a fent bemutatott szolgáltatást, most ajándék egy hónapot kap! Ha bővebb infót szeretnétek a szolgáltatásról, a kérdéseitek leadhatjátok közvetlenül a honlapjukon, de akár a telefonos elérhetőségükön is érdeklődhettek. Nos, ti mikor igénylitek meg ezt a szolgáltatást?