Motoron szállni élvezet!

Idén végre összeszedtem magam és úgy döntöttem, én is megszerzem a motorjogosítványt. Őszintén szólva már régen tervben volt a dolog, de valahogy mindig lebeszéltem magamat az ötletről: drága, nem nekem való, akkor motort is kell venni, veszélyes, öreg vagyok én már hozzá, meg egyébként is… De most egyszer és mindenkorra véget vetettem a kifogásaimnak.

A dolog azért volt nagyon egyszerű, mert létezik egy oldal, amit egyébként minden motorosnak, vagy leendő motorosnak szeretettel ajánlok. Van itt minden, ami kell:

Profi segítség a motoros jogosítványod megszerzéséhez, amit mástól nem kapsz meg (infók + kedvezményes kuponok az elinduláshoz)

Az információk tényleg pótolhatatlanok és hatékony segítséget jelentenek, amikor az ember csak tanácstalanul ácsorog az egyébként is agyonzsúfolt motoros piacon. Ráadásul nagyon gyorsan meg lehet találni az oldal segítségével a megfelelő motors iskolát, azt, ahol nem csak olcsó, vagy gyors, de biztonságos és élményszerű is a tanulás.

Én elhatároztam, hogy végigjárom a motorozás szamárlétráját és alázatosan,az A1 kategóriás jogosítvánnyal kezdek. Nem kell nekem száguldozni, egy 125-ös gép elsőre tanulni bőven elég.

A legjobb döntés volt, amit ebben a helyzetben hozhattam. Míg más a hatalmas motorral ügyetlenkedik, én könnyedén szállok a júniusi estében, és tudom, hogy biztonságosan és kudarcok nélkül tudom megszerezni a rutinomat. Ilyen motort már viszonylag gazdaságosan lehet vásárolni is, a fogyasztás is kedvező, így nem a pénztárca szab határt a gyakorlásnak, annak, hogy hozzá tudok-e szokni a forgalomhoz a szuper kis gépsárkányommal.

Mindenkinek javaslom a türelmet, az alázatot, és hogy a kezdet kezdetén válassza ki a neki legmegfelelőbb motoros iskolát! Motoron szállni élvezet! A mondás nem csak a Trabantra áll!