Most, hogy itt a tavasz a fabrikett helyett pénztárcát veszünk

Gondolom nem erre a kezdésre számított a kedves olvasó. Nos, igen. Pénztárca mellett még másra is terveztünk költeni, de ez egy elsődleges dolog volt, tekintve, hogy tárca nélkül elég nehéz fizetni.

Szerencsére a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca minden kívánságomnak megfelelő pénztárca kínálattal is szolgál. Már korábban is vásároltunk innen, igaz akkor cipőt. Így legalább biztos lehettem az oldal megbízhatóságában. Pénztárca szempontjából ugyan a felhozatal nem a legszínesebb, de tekintve, hogy férfi pénztárcát kerestem magamnak, egy csöppet sem lepett meg. Szinte egyből tudtam magamnak terméket választani, és nagyon boldog voltam tőle.

Mivel korábban már vásároltunk innen tudtam, mire számítsak szállítás szempontjából. 1000 forint volt a szállítási költség és mivel csak magamnak rendeltem egy terméket, ezért 1-2 munkanapon belül ki is hozta a GLS házhoz. Persze, ha úgy lett volna kényelmesebb, rendelhettem volna csomag pontra is, de most a lányom pont otthon van távoktatásban, így nem volt rá szükség. Mivel előre utalással fizettem, ezért nagy interakcióra nem is volt szükség a részéről, tényleg csak átvennie kellett a csomagot. Aki esetleg ettől ódzkodik, az nyugodtan rendelheti utánvétbe is, nekem ez sokkal kényelmesebb.

Ha pedig esetleg cipőt szeretnél rendelni, de elégedetlen vagy vele, vagy rossz méretet küldtek, 1500 forint fejében kicserélik neked, csak be kell fotóznod, melyik termékből szeretnél hányas méretben. Ez esetben 1-8 napon belül szállítanak. De ha teljesen elégedetlen vagy, és nem akarsz cserét (és legyen ez bármi) 14 munakanapon belül visszaküldheted, és visszakapod a vételárat. Így neked csak a visszaküldésért kell fieztned.

Én teljesen korrektnek tartom őket, és ezért is vásárolok náluk már többedszerre. Ha esetleg felkeltette a kíváncsiságotokat, nézzetek be hozzájuk: https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca.