Mi kell egy egészséges kerti sütögetéshez

A gyerekek hozták fel azt az ötletet, hogy mi lenne ha sütögetnénk egy kicsit a hátsó kertben. Mivel az ősz utolsó meleg napjait éljük, ezért jó ötletnek tartottam. Viszont volt egy feltételem, mivel ezek a kerti partik sokszor olyan irányba mennek el, ami számomra már túlzás. Arra gondoltam, hogy egészséges ételeket is lehetne sütni és néhány barátunkat is áthívni.

Már csak egy weboldalt kellett találnom ahonnan mindent meg tudok venni, mert boltba rohangálni nem volt időm. Felhívtam hát barátnőmet, mert ők nagyon egészségesen étkeznek és többször rendelt már az internetről. Azt mondta, hogy nem is kérdés, hogy a biocity.hu weboldalról kell rendelnem, mert ott mindent megtalálok majd, amire a sütögetéshez szükség van.

Fel is mentem a weboldalra és mivel nem volt sok ötletem ezért beírtam, hogy bbq és kíváncsian vártam, hogy mik lesznek a találatok. Rá is leltem egy nagyon jó Argentin fasírtkeverékre, melyet gluténérzékenyek és vegánok is fogyaszthatnak. Már a biocity.hu-n részletes tájékoztatást adtak arról, hogy hogyan kell elkészíteni a golyókat és láttam, hogy mindent összevetve 15-20 perc alatt elkészül. Szeretem a könnyű és gyorsan elkészíthető ételeket, mert a gyerekek mellett nincs sokkal többre idő, főleg ha vendégek is vannak.

Több ezer termék

Mivel ez a termék nagyon megtetszett, úgy döntöttem, hogy megnézem milyen más termékeket gyárt még az Éden Prémium. Ezt nagyon könnyen meg tudtam tenni, mert a kiemelt márkák fül alatt, a kedvenc élelmiszer márkáink oszlopában rögtön az első találat volt. Mondanom sem kell, hogy mikor megláttam a lángos keveréket, az ízét már majdnem a számban éreztem és nem is kellett sokáig nézelődnöm mire, nemcsak a kosaramat tettem tele, de rengeteg sütős-főzős ötletem volt.

Azon gondolkodtam, hogy sok vegán elköveti azt a hibát, hogy sokszor ugyanazokat az ételeket eszi, mert nincs új ötlete, nem tudja, hogy a párolt zöldségeken kívül mi mást lehetne még enni. Viszont a biocity.hu rendkívül inspiráló ötleteket tud adni mindenkinek, aki különleges étrendet követ, viszont mégsem szeretné az egész napját a konyhában tölteni.

Iratkozz fel

A jutalom rendszer keretein belül már az első alkalommal kedvezményesen vásárolhatunk és ha barátaink is rajtunk keresztül értesülnek erről, akkor mindkettőnk rendelése után kedvezmény jár. Ha kevesebb terméket szeretnénk rendelni, akkor csomagpontra érdemes rendelni, mert ott már 6900 forint felett ingyenesen megtehetjük ezt. Viszont ha elérjük a 12900 forintos vonalat, ami nem nehéz ennyi remek termék és akció mellett, akkor már ingyenes házhoz szállítást is kérhetünk vagy ha nem tudunk otthon lenni akkor Pick Pack Pontra is kérhetjük a megrendelést. A biocity.hu mindenre gondol.

Mindenképpen érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert a legfrissebb akciókról és új termékekről azonnal értesülhetünk. Nem szabad elfelejteni, hogy az egészség nem csak az amit megeszünk, hanem az is amit magunkra kenünk, fürdünk benne. A biocity.hu weboldalon mindent megtalálunk, amire a fürdőszobában szükségünk van. Ezért szappant is választottam a fürdőszobába, mert remek áron találtam természetes szappanokat és különböző testápoló szereket.

Persze a partira a fabriketteket a férjem intézte, hiszen az inkább a férfiak dolga. Így minden időben megérkezett a hétvégére és nagyon jól éreztük magunkat. Azt hiszem ilyen és ehhez hasonló alkalom még több lesz, mert kedvet kaptam a főzéshez és rengeteg új ötletet találtam a biocity.hu-n.