Megvalósítottuk a nagybátyám régi motoros álmát

Amikor kisgyerek voltam, sokszor játszottam az unokatesóméknál. Többgenerációs házban laktak, amit fabrikettel fűtöttek, és volt egy nagy fészerük, ahol az apukája egy motort tartott. Amikor megkérdeztük tőle, hogy miért nem használja, mindig az volt a válasza, hogy a motorgumi árak túl magasak ahhoz, hogy megengedhesse magának.

Ennek kapcsán bukkantam rá a Motortire oldalára, ahol azonnal megoldást találtam a problémára: a remek motorgumi árak és akciók mellett javítást is vállalnak az üzletben, úgyhogy tudtam, hogy nemsokára újra gurulni fog a családi motor. Ráadásul pár kattintással, online tudtam időpontot foglalni! Emellett érdemes még megemlíteni, hogy mennyire dizájnos és felhasználóbarát weboldaluk van. Kevés ehhez fogható honlappal találkozom, pláne motorgumi témában. A szűrő segítségével valóban gyorsan megtalálhatod, amit keresel. Méret, márka és típus is megadható a részletes szűrőnél.

Na és a termékek! A motorgumi árak itt annyira jók, hogy a többi motoros ismerősömnek is megmutattam az oldalt, és mondták, hogy igen, ismerik ezt az oldalt, rendszeresen rendelnek innen. Az egyik vidéki barátom azt mesélte, hogy a házhoz szállítással rendelt motorgumija két nap alatt megérkezett hozzá, pedig általában több napot vár a csomagjaira! Ezt egészen elképesztőnek tartottam. Így hát megérte tovább nézelődni a weboldalon.

Nem csak motorgumik vannak a Motortire-nál

Azonkívül, hogy motorgumikat értékesítenek, a felszereléssel is foglalkoznak, illetve van autószerviz részlegük is. A motorgumi árak mellett a szolgáltatásaik költségei is meglehetősen méltányosak, legalábbis a barátaim ezt mesélték. Nem is kellett tovább nézelődnöm, megrendeltem a típusnak megfelelő motorgumit és foglaltam időpontot a felszereléshez is.

Mivel meglepetésnek szántuk a felújított motort, ezért az unokatesómmal vittem el a Motortire-hez a motorgumi cserére. Pontosan érkeztünk és nem is kellett várakoznunk, az időpontunknak megfelelően szólítottak minket. Nagyon szépen felszerelt volt a hely egyébként. A szerelők precízen és körültekintően dolgoztak. Miután elkészültünk, az előzőleg elolvasott motorgumi áraknak és persze a szolgáltatásnak megfelelően fizettem.

Nagy volt az öröme a bácsikámnak

Amikor a bácsikám meglátta a Motortire-nál gumicserélt motorját, nagyon megörült. Elmeséltük neki az unokatesómmal a teljes sztorit, hogy hogyan is akadtunk a Motortire-ra, ahol a legjobb motorgumi árak vannak, és egész évben akciós termékekkel szolgálnak a vásárlóiknak. Arról is beszámoltunk, hogy nem csupán a motorját tudja odavinni, hanem az autóját is akár, hiszen a Motortire egy autószervizt is üzemeltet.

Meg is mutattuk a weboldalt a bácsikámnak, aki teljesen el volt ájulva. Onnantól kezdve, hogy elkezdte nézegetni a különböző motorgumi árakat és típusokat, már szinte észre se vette, hogy a szobában vagyunk. A Motortire-nek és a zseniális motorgumi áraknak köszönhetően a bácsikámat nagyon boldoggá tehettük.