Meglepetés táskák a szorgalmas brikett készítőknek

Közeleg a tél, ilyenkor a család beszorul a négy fal közé és mi igyekszünk hasznosan és érdekesen eltölteni az időnket. A gyerekek szívesen segítenek, főleg akkor, ha valamilyen kreatív tevékenységről van szó. Idén kitaláltuk, hogy brikettet készítünk házilag, ezzel egészítjük ki a fával történő fűtést. A férjem ezermester, így a fabrikett készítő szerkezetet elkészítette még a nyáron.

A gyerekek minden alkalommal olyan ügyesen segédkeztek, hogy azt találtuk ki, meglepjük őket egy-egy szép táskával. A fiú és a lány is már lassan 18 évesek, így a felnőttesebb darabokat kedvelik. A lányom sokat rendel a www.annataska.hu weboldalról magának, így arra jutottunk, ez megfelelő forrása lehetne az ajándékok beszerzésének.

Nem voltunk abban biztosak, hogy vajon férfi táskák is kaphatóak -e a weboldalon, de szerencsére bőven van kínálat e tekintetben is.

A lányunk nagyon kedveli a különleges kézitáskákat, rengeteg érdekes darab van már a gyűjteményében. A leginkább lényeges szempont a táskák alakja, ezen a téren igyekszik minél egyedibb darabokra vadászni.

A webshop termékkínálata több, mint meggyőző; szép és érdekes modellek, ismert márkák szerepelnek rajta. A kézitáskák menüpont alatt rá is leltem egy igazán mutatós darabra, ami egyáltalán nem nevezhető szokványosnak. Egy olasz női kézitáskáról van szó, mely lényegében egy kisebb méretű doboztáska, csupán kör alakú. Kétoldalt lecipzározható, a fogantyú pedig középen átível a táska tetején. A szürke a lányom kedvenc színe, így arra esett a választásom.

A fiam régóta vágyott már egy kisebb méretű sporttáskára, mely lényegében kézitáska is egyben. A www.annataska.hu ebben a stílusban is kínál megoldást. Egy szintén szürke színű táskát néztünk ki a fiamnak, ami vállra is akasztható és kézben is vihető. A pántok körülölelik a darabot, így nagyon stabil és időtálló lesz a tartása.

Ha már ott jártunk a férjemmel, természetesen nem maradhattunk ki a jóból, ezért rendeltünk magunknak egy-egy neszesszert. Ő egy egyszerű fekete, egy cipzárral ellátott darabot választott magénak, én pedig egy sok zsebes, vegyes színű neszit. Még soha nem láttam ilyen érdekes mintázatot. Kissé absztrakt, de nagyon nőies.

Amint megérkeztek a futárszolgálat jóvoltából a megrendelt termékek, izgatottan bontottuk ki a dobozból. A két gyermekünk is odajött kíváncsiskodva, mi pedig átadtuk számukra az ajándékokat. Az öröm nagyon nagy volt, és szerencsére eltaláltuk az ízlésüket is. Azóta is kedvenc darabjaik egyike a két táska.