Így lett új babakocsink a fabrikett vásárlásnak köszönhetően

Mivel lassan itt a tél, így a férjemmel úgy döntöttünk, hogy ideje megvenni a tüzelő anyagot a hideg időkre. Alapvetően központi fűtéssel fűtünk, de van egy kandallónk, amit nagyon szeretünk és minden télen használjuk is. Nagyon hangulatos, amikor fel van már állítva a karácsonyfa, igazi fenyőből, és nem messze tőle – de kellő, biztonságos távolságban -, ott lobog a tűz a kandallóban. Mi fabrikettel szoktunk begyújtani, én annyira nem szeretem, de a férjem azt mondta, hogy “de, ez így a jó”, úgyhogy biztosan így van. Mindig az egyik nagy barkácsáruházból szoktuk beszerezni a fabrikettet, így most sem volt ez másképp. Én ilyenkor mindig elugrom a lakberendezési részlegre, mindig találni valami szépet.

Ezúttal is találtam valami szuper dolgot, de ezt sajnos nem tudtam innen megvenni, ugyanis ez egy babakocsi kiegészítő volt, amit egy anyukánál láttam meg. Gyönyörű volt a “jármű”, de tényleg, úgyhogy meg is kérdeztem, mit kell róla tudni. Elmondta az anyuka, hogy ez egy inglesina babakocsi, amit a babaverda.hu-ról rendelt, a kiegészítőket pedig szintén. Hát nekem sem kellett több, miután hazaértünk egyből fel is kerestem ezt az oldalt. Ami tulajdonképpen egy webshop, de szerencsére van fizikai formában is üzletük, a XXI. kerületben, a Posztógyár utcában. Szóval, szétnéztem az oldalon, és meg is találtam az inglesina quad babakocsi tartozékait, amiket az áruházban is láttam az anyukánál.

Az egyik egy szúnyogháló, a másik pedig egy esővédő volt. Azonnal arra gondoltam, hogy ezeket meg kell vennem, hiszen mennyire praktikusak már. A szúnyogháló értelemszerűen a nyári időszakra fog kelleni, mert a babakocsit mindig “pelussal” kell letakarni, ami zavaró, mert nem látjuk a gyereket. Az esővédő pedig értelemszerűen megóvja a babakocsit attól, hogy ne ázzon el, se az anyag, se pedig a baba, ha esetleg elkapna az eső. Úgyhogy nem is volt kérdés, hogy ezeket az inglesina quad babakocsi kiegészítőket meg fogom vásárolni. De hát elkapott a gépszíj, és arra gondoltam, hogy kellene egy új babakocsi is, hiszen, amiket itt láttam a webshopban, egyértelműen prémium minőséget képviselnek. Ráadásul vannak szettben kapható babakocsik is, ami azt jelenti, hogy a babakocsi mózeskosárként is funkcionál, van hozzá autósülés és egy állvány is, amire a hordozó rátehető. De előtte azért szerettem volna megnézni személyesen is, úgyhogy a már kiválasztott kiegészítőket úgy rendeltem meg, hogy be kelljen érte mennem személyesen az üzletbe és szemügyre tudjam venni a babakocsikat is. Úgy voltam vele, ha kell, akkor úgyis megveszem. És így is lett.