Gyors vásárlás, majd futás az esküvőre

Hivatalos vagyok egy esküvőre, amit már nagyon rég várok. Imádom az esküvőket, főleg most, hogy az enyém is közeledik, így gyűjtök minden jó ötletet, legyen szó ételről, programról, díszletről vagy bármiről. Az utolsó pillanatban vettem észre, hogy fel van írva a jegyzeteim közé, hogy megígértem édesanyámnak – aki sajnos beteg éppen -, hogy viszek neki fabrikettet. El is rohantam a boltba, hogy megvegyem neki, majd el is vittem hozzá. Szerencsére még időben odaértem az esküvőre, még nem is kezdődött el a szertartás.

Egy szokványos, szinte már unalmasnak mondható ceremónia volt. De ezt ellensúlyozta az, ami a buli helyszínén várt ránk. Megpillantottam egy nagy selfie autómatát, amire azonnal felcsillant a szeme, de ezzel minden más vendég ugyan így volt. Hamar nagy sor lett a selfie gép körül és hosszú órákon keresztül az est egyik fénypontja volt. Szerencse, hogy a pár csak 4 órára kölcsönözte ki, mert közel állt a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu ahhoz, hogy lenyúlja a showt.

Beálltam én is a sorba, majd sok mókás képet csináltattam. Volt, amiben parókában vagyok, vagy éppen szemüvegben, volt amin az ifjú párra vagyunk hárman. Szerencse, hogy a selfiegep.hu oldalon a kölcsönzés csomagjába korlátlan mennyiségű fénykép tartozik. A vicces kiegészítőket szintén ők biztosítják, ezzel engedve szabad utat a vendégek fantáziájának. Van egy segítő személyzet aki végig ott volt a lagzi ideje alatt és kezelte a gépet, ami szintén előny, mert nem a vendégeknek kell foglalkozni vele.

A különlegessége ennek az autómatának, hogy azonnal kidobja a fotót, így a vendég kézhez is kapja. A fényképeken, amiket nyomtatott nekem az autómata, az ifjú pár keresztnevei és a dátum volt, valamint egy mókás háttér, amit ők választottak ki előzetesen.

Mivel a lagzi helyszíne éppen a fővárosban volt, így ingyenes volt a kiszállítás, és az esküvő ideje alatt készítették el a terepet, a fotósarkot, hogy mire megérkezik a pár a násznéppel, már minden készen tudjon állni és megkezdődhessen a fotó őrület.

Miután, úgy mondva kijátszottam magam, megkerestem az ülőhelyem a vacsoraasztalnál, kényelmesen elhelyezkedtem, eltettem a fotókat, megnyitottam az “esküvői ötletbörze” című jegyzetet a mobilomon. Feljegyeztem a következőt: Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu, ugyanis ezt muszáj bevetni az én nagy napomon is. Amellett, hogy szórakoztató, egy örök életre szóló emlék mind a vendégeknek, mind a házaspárnak is, mivel a fotókat a rendezvény után digitális formában is megkapja a megrendelő, így nem baj, ha nincs ott végig az összes fotó készülése közben. És ez is a csomag része!

Milyen elhamarkodott gondolat volt azt feltételezni, hogy ez egy unalmas esküvő lesz. Mivel ez az az esküvő, ahol a legkreatívabb ötletet láttam, amit majd a sajátomhoz is fel fogok tudni használni.