Fűtés mellé popsitörlő és még sok más hasznos háztartási kellék

Most sikerült új kandallót vennünk a nagymamámnak, így most már ő is fabrikettel fűt a régi fa tüzelésű… sparheltje (bocsánat ha ezt sikerült rosszul legépelnem) helyett. Szerintem azt a monstrumot már inkább kántálással és egy-két ember áldozattal lehetett volna rávenni, hogy össze ne roskadjon. Amíg beszereztük a kandallót, azon is elgondolkoztam, nem ártana néhány popsi törlőt se rendelni. Tudom-tudom látszólag nagyon eltérő téma a kettő, de mi nem csak az eredeti céljára szoktuk használni a popsi törlőket, hanem még több mindenre, például törölgetésre. Gondoltam a beszerelés alatt elég sok por, meg még kitudja mi nem lesz majd a falakon, emellett pedig van egy kis unokahúgom is, úgyhogy neki is biztosan jól jön majd egy pár darab.

popsitörlőket itt lehet venni

Ha érdekel, én hol találtam őket, nedves popsitörlőket itt lehet venni, szerintem a drogériákhoz képest sokkal olcsóbbak. Még ha azt is bele vesszük, hogy van szállítási költség is, meg csak öt ezer forint felett rendelhetsz, akkor is. Én személy szerint ezt az árat abszolút nem találtam magasnak, hiszen egy-egy külön törlőkendős összeállított csomag az oldalon e körül az ár körül mozog, és nedves popsitörlőből sosem elég. Pláne, ha van baba a családban, és nálunk van. És ha már babáról van szó, a bolt másik fő profilja a pelenka árusítás, így helyben is voltunk. Egyből lett egy körülbelül 10 ezer forint értékű termék a kosaramban.

Persze nem kizárólag pelenkákat, és nedves popsitörlőket lehet itt venni, hanem sok minden mást is, ahogy a címben már említettem. Háztartási tisztító szerektől kezdve, haj és arc ápolási termékeken át az illatszerekig mindent. Ha az ember nagyon rá van szorulva, hogy ne hagyja el a házat, és tud várni 3-4 napot, akkor ez egy ideális hely a vásárlásra.

Én csak ajánlani tudom. Nagyon elégedett voltam mind a Lord Shop weboldallal, mind az ügyfélszolgálattal, akiket chat-en keresztül lehetett elérni a webshop-ban, ez nagyon közvetlenné tette a beszélgetésünket. Úgyhogy bátran tudom állítani, minőségi popsitörlőket itt lehet venni.