Fabrikettet vettem volna online, de végül leragadtam a fürdőbombáknál

Manapság mindenki online vásárol és én is szeretnék egyre inkább erre átszokni, mert sokkal egyszerűbb így még a fabrikett vásárlás is.

Sokkal jobb, ha online vesszük meg, mert akkor ki is szállítják, nem a mi autónk lesz koszos, hiszen bármennyire is jól vannak csomagolva a brikettek, azért ezek így is koszolni szoktak.

Amikor elkezdtem nézegetni a fabriketteket, az oldalsó sávban megragadt a tekintetem egy fürdőbomba hirdetésen ami szerintem csodás karácsonyi ajándék lett volna. Meg is néztem a hirdetést, de majdnem sokkot kaptam, olyan drága volt egy darab fürdőbomba.

Mivel a nők nagyon szeretik ezeket a bombákat, a kencéket, nem adtam fel a keresést. Tekintve, hogy a kész fürdőbombák nagyon drágák, a kereséseim inkább a fürdőbomba gyártás irányába terelődtek el.

Mindig is a sajátkészítésű ajándékok híve voltam, de nem biztos, hogy sikeresen boldogultam volna egy fürdőbombával itthon.

Végül megnéztem az interneten, hogy mennyi minden kell a fürdőbombához: kukoricakeményítő, citromsav, szódabikarbóna, jó ha van shea vaj is hozzá és persze a színezék. Kell még hozzá egy forma is.

Ezek közül a shea vaj, a citromsav, a színezék és a forma okozták a legnagyobb fejtörést. Végül shea vajat és citromsavat találtam a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/etkezesi_citromsav_500_gramm.html oldalon, aztán elkezdtem tüzetesebben megnézni, mit is lehet itt kapni.

Még jó, hogy ezt tettem, és nem csak megvettem a citromsavat, ugyanis itt találtam egy fürdőbomba készítő készletet is. Ekkor jött az isteni szikra, nem is én fogom megcsinálni a fürdőbombát, hanem majd együtt fogjuk megcsinálni.

Szerintem néha az élmény maga sokkal szebb ajándék, mint a tárgy, ezért is csaptam le végül erre a remek ajándékra és vettem meg akciósan a készletet, amivel majd itthon fürdőbombát tudunk készíteni.

Az oldal egyébként mindenféle természetes alapanyag értékesítésével foglalkozik, rengeteg olajat, valamint krémek, tusfürdők, samponok és tisztítószerek alapanyagait láttam itt, de foglalkoznak kifejezetten szappanok gyártásához szükséges anyagok árusításával is.

Itt mindent meg lehet találni, ha valaki maga szeretné elkészíteni a tisztító és tisztálkodószereit. Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés, mert így otthon, ellenőrizhető körülmények között, ellenőrizhető alapanyagokból lehet elkészíteni a természetes tisztálkodószereinket.

Környezetbarátabb is, mert nem használunk annyi csomagolóanyagot, flakonokat és műanyagot, és nincsenek felesleges kémiai anyagok sem az így előállított kozmetikumokban, nem kell az állatokon való teszteléstől sem aggódnunk.

Nagyon jó kis oldal, nagyon széles a termékpalettájuk, kedves és gyors a kiszolgálás és nagyon kedvező áraik vannak. Szeretem támogatni a hazai vállalkozásokat is, ha beválik a fürdőbomba készítés, szerintem többször is rendelni fogunk innen.