Fabrikett szállításra nem alkalmas, de jó ajándék a bébitaxi

Egyre népszerűbbek a babaváró bulik és babazsúrok és ha éppen olyan korban vagy, hogy minden barátod kisgyermekes, akkor te is tudod, mennyire nehéz minden zsúrra egy újabb ajándékkal előrukkolni. Vettem már babaruhát, mindenféle játékot, cumit, de talán a legnagyobb kedvenc a bébitaxi volt.

Eleinte nekem sem volt fogalmam arról, hogy mi az a bébitaxi. De már teljesen kifogytam az ötletekből, ezért internetes segítséget kértem, és az ajándékvarázslón beállítottam, hány éves gyereknek keresek ajándékot. Ekkor dobta ki a kereső a bébitaxit mint lehetséges opciót. Mivel már tényleg untam, hogy minden babás bulira valami olyat viszek, amihez hasonló biztosan vagy száz lapul a gyerek játékai között, most úgy döntöttem, valami hasznosat fogok venni. Főleg, hogy ezúttal a keresztfiam születésnapjára voltam hivatalos, nekem pedig mégiscsak valami nagyobb ajándékot illik vinni.

A bébitaxi egy járást segítő eszköz, leginkább egy babáknak való, guruló járókerethez tudnám hasonlítani. Eleinte egészen el voltam veszve, mert fogalmam sem volt róla, hogy mire való pontosan és mire kell figyelni, mikor egy ilyen bébitaxit vásárol az ember. Szerencsére erre is találtam megoldást, a segítség könnyen jött, ugyanis ugyanezen az oldalon találtam egy cikket a jelenségről, amiben leírják, mi alapján kell kiválasztani az ilyen játékokat. A cikket itt olvastam: ajandek.varazslo.hu/blog/item/bebitaxi-olcson-es-okosan.

ajandek.varazslo.hu/blog/item/bebitaxi-olcson-es-okosan
ajandek.varazslo.hu/blog/item/bebitaxi-olcson-es-okosan

Mint minden nagyobb értékű terméknél, itt is van pár dolog, amire figyelnünk kell ugyanis nem mindegy például, hogy milyen korú gyermeknek vesszük a bébitaxit, hogy van-e rajta tolókar, hogy mennyire borulás biztos, hogy mire szeretnénk használni. Csak szórakoztatni akarjuk a csemetét, vagy azt szeretnénk, hogy járni tanuljon vele? Vannak elektromos bébitaxik meg bébikompok, és olyanok is, amiket a lábával hajt a gyerek. Az se mindegy, hogy milyen mintázata van, mert a kisgyermekekre jellemző, hogy nem használják azokat a dolgokat, amik nem tetszenek nekik. Ha például kislánynak vesszük akkor valami lányos színűt kell vennünk akkor is, ha egy autó formájúra esik a választásunk, a kisfiúknak pedig nem célszerű rózsaszínt venni.

Így, hogy elolvastam a cikket, nem is tűnt már annyira bonyolultnak a vásárlás. Kiválasztottam egy nagyon szép darabot, ami remélem, hogy nagyon tetszeni fog a keresztfiamnak, az biztos, hogyha én lennék gyerek, imádnám. Igaz, fabrikettet nem fog tudni szállítani vele, de amire egy kisbabának kell, arra pont meg is felel a játék.