Egy ember – két megoldás

Az ember néha meglepődik, milyen különös helyen és időben talál megoldást olyan problémákra, amire egyébként nem is gondolt volna, hogy ott leli meg.

Fabrikett és babakocsi – különös párosítás ez a kettő. De a mi történetünkben ezek játszák a főszerepet, ugyanis szükségünk volt fabrikett vásárlásra, mivel a tél folyamán többet tüzeltünk el, mint amire számítottunk. Ezen kívül pedig egy olyan mindennapi problémával is küzdöttünk, mint gyermekeink babakocsi vásárlása. Ikrek lévén nagyon nehéz jó kialakítású, viszonylag könnyű, egyszerűen összeszerelhető, lehetőleg multifunkciós kocsit találni, ami ráadásul annak ellenére, hogy dupla, könnyen lehessen vele közlekedni is.

Egyik nap, amikor szóltak telefonon, hogy fabrikett megrendelésünket kiszállítanák, még nem gondoltuk, hogy aznap mindkét gondunkra megoldást találunk. A brikettet szállító úriember gyorsan bepakolta az udvarunkba az árut, majd megjegyezte, hogy nagyon szép családunk van, aranyosak a gyerekek, majd kiderült, hogy neki is ikrei vannak. Persze ezt követte a szülős témák sorozata, mígnem eljutottunk a babakocsi vásárlásig. Elmeséltük, hogy mióta keresgélünk már megfelelő babaszállítóeszközt a piciknek, de eddig nem jártunk sikerrel. Megnyugtatott, hogy ezzel nem vagyunk egyedül, ők is sokat keresték a tökéletes kocsit, míg rá nem találtak egy oldalra, ahol ráleltek végre az igazira. Én sem haboztam, amint elköszöntünk egymástól, felkerestem a weboldalt és nem csalódtam. Ha iker babakocsit keresel a legjobb helyen jársz – Babakocsik.hu BABAKOCSIK választéka nagyrészt olyan, amilyenre nekünk szükségünk volt. A kocsik nyújtották azokat a tulajdonságokat, amit egy szimpla babajárgyánytól is elvárnánk, ilyen pl. az 5 pontos biztonsági öv, állítható a tolókar magassága stb. Viszont annak ellenére, hogy olyan, mintha 2 kocsit tolnánk egyszerre, sokkal könnyebb vele manőverezni és a kerekek jól suhannak rázósabb utakon is. Ami még plusz pontot jelentett számunkra, hogy a mózeskosarakat két irányba is lehet rögzíteni, valamint egyben autós babahordozók is, amit ikerkocsik esetében nem is láttunk.

Egyértelmű volt, hogy innen rendeljük meg az új járgányt, amit már nagyon vártunk.