Dolgozom magamon, megfejtettem a szem alatti táska okait

A makettbábuk és a pszichológia kapcsolata

Nagyon izgalmasnak tartom azt a munkát, amit a pszichológusok művelnek nap mint nap. Olyan, mintha kis makettekkel dolgoznának gondolatban. Felállítanak egy diagnózist, és megnézik, hogy reagálnak a figurák a táblán. Beválik-e, amit gondoltak róluk? Ha pedig esetleg összetörnek a művelet során a darabjaikra, vajon fel tudnak-e épülni? És ha igen, hogyan? Újjászületnek és egy egységesebb és ezáltal erősebb valami jön létre a folyamat végén? Vagy teljesen új sorrendben kerülnek a helyükre a szétesett darabok, és egy merőben más koncepció szerint kezdenek el ismét lélegezni a bábuk? Nem is értem, ha ennyire foglalkoztat ez a témakör, hogyhogy nem lettem pszichológus annak idején…

Rájöttem, mik lehetnek a szem alatti táska okai – esetemben lelki okokra vezethető vissza a testi elváltozás

Hogy rögtön meg is válaszoljam a kérdést, talán azért, mert sokszor a saját problémáimra sem igazán tudom a választ. Például hogy lehet, hogy a szem alatti táska okai egészen idáig fedve voltak előlem? És miből adódhat, hogy egy kozmetikai krémet forgalmazó oldal leírásától kapom a pofont, hogy a napnál is világosabb, mi a bajom, de én vagyok az utolsó, aki észreveszem? Az instantense.hu oldal ugyanis tökéletesen leírta azokat a lelki és mentális folyamatokat, amelyek azt hiszem, bennem is lejátszódnak most, és amelyek fizikai tünetekként is mutatkoznak nálam. A munkahelyem ugyanis elég stresszek, teperek is rendesen, de valahogy azt érzem, sosem érkezik megbecsülés vagy pozitív visszacsatolás. Márpedig az instantense.hu szerint könnyen lehet, hogy a szem alatti táskai okai a lélek mezsgyéjén keresendők. A stressz, a kiégés, a szeretethiány, és az állandó késztetés a teljesítésre pedig mind-mind hozzájárulhatnak egy ilyen állapot kialakulásához.

Mit lehet tenni a szem alatti táskák megszüntetése érdekében?

Mielőtt azonban túlságosan is a kardomba dőlhetnék, szerencsére megfelelő megoldást is kínál az oldal. Bemutattak ugyanis egy olyan emelő hatású szérumot, amely perceken belül kifejti a hatását, és akár már pár óra múlva érezhető a változás a szem alatti táskák körül! Számos klinikai vizsgálat és megannyi elégedett vásárlói vélemény igazolja a krém működését. Ráadásul nem kerül többe, mint napi egy adag kávé – ennyit pedig már csak költhetek a testi és lelki egészségemre? A 25 milliliteres szérum a “kicsi a bors, de erős” metodikájával hat, ugyanis minimum 60 napnyi adagot tartalmaz. Sőt, az Instantense még azt is bevállalta, hogy valaki mégsem elégedett a termékkel, akkor 30 napig élhet pénzvisszafizetési kéréssel! Pedig a vásárlói véleményeket elnézve nem gondolom, hogy attól kellene tartani, hogy a krém nem hatásos a szem alatti táskák eltüntetésében. Ráadásul a honlapon bemutatott videó is eléggé meggyőző, nekem legalábbis elnyerte a tetszésem. Én biztosan kipróbálom a krémet. És ti hogy vagytok a szem alatti táskáitokkal?