De nehéz az iskolatáska! Főleg, ha répával van tömve!

Baromi ciki dolog történt velem a múlt hónapban, amikor külföldön volt egy hétig tanulmányi úton. Amióta csak megvettem neki tavaly nyáron a gyönyörű hatalmas iskolatáskáját, mindig irigykedve figyeltem, hogy mennyi minden férhet bele. Ezért, mikor elment és itt hagyta, muszáj voltam elmenni vele a piacra és jól bevásárolni. Most, hogy ennyi helyem lett a zöldségek és egyebek hazacipeléséhez, vérszemet kaptam és úgy gondoltam, hogy legalább három posztnyi ételnek megfelelő kaját viszek haza, hogy az egész heti blogtémám meglegyen.

 Igen ám, de ezeket azért mégsem egy egész heti ellátmány cipelésére tervezték, és mire hazaértem, úgy megnyúlt a füle, hogy a gyerekemnek már tutira alkalmatlan lett volna iskolai használatra.

Amellett, hogy nagyon bántam a dolgot, nagyon hamar gondoskodnom kellett a gyereknek is egy új iskolatáskáról. Még az volt a legnagyobb szerencsém, hogy a hét elején történt, így viszonylag sok időm (öt napom) maradt arra, hogy egy új táskát szerváljak valahonnan.

Persze arra is gondoltam, hogy jó lenne őt magát is megvárni, azonban, ha addig várok, amíg ő maga haza nem érkezik Németországból, akkor lehet, hogy az első nap nejlonszatyorban kellett volna bevinnie a könyveit. Ezért mindenképpen valami olyan megoldást kellett találnom, ami:

  1. egyrészről őt magát sem hagyja ki a tervezési fázisból
  2. másrészről nem kell hozzá ő maga személyesen.

Azért egy webshopot használtam, ahonnan eredetileg a játékokat szoktam rendelni, de egyebek mellett iskolatáskák széles választéka is megtalálható rajta. Ezt az oldalt ő maga is megnézhette a fogadó családjánál, hiszen internet már mindenhol van.

Amikor felhívtam és elmondtam neki, hogy mi történt, először természetesen kiakadt. De aztán elküldtem neki a linket, hogy erről az oldalról egész nyugodtan válogathat és én azt a táskát veszem meg neki, amelyiket csak szeretnék, zokszó nélkül, még az árat sem kell néznie, mivel én tehetek az előző táska tönkretételéről, akkor egy kicsit megnyugodott és lelkesen vetette bele magát a keresésbe. Megértem őt, én is nagyon szeretek innen vásárolni, mert nagyon precíz és pontos honlapról van szó.

És különösen így, hogy szabad kezet kapott!

Mivel nekem már regisztrált fiókom van az oldalra, nem is kellett ezután mindent egyeztetünk és bonyolult módon elmagyarázni, hogy melyik táskára gondolt a gyermek, csak a neki szimpatikusakat kívánságlistára tette, aludt rá egyet és végül azt hagyta meg a fiókomban, amit szeretett volna. Valami futballcsapatos lett végül.

De mivel kislányoknak is van itt sok minden, ezért az összeget még kiegészítettem néhány aprósággal, hogy a lányom is kapjon valamit és ne induljon semmilyen féltékenység, ugyanis 20.000 Ft felett ingyenesen szállítják ki az árut.

A lányommal való válogatást már együtt csináltuk, és ahogy láttam, túlságosan is lelkesen örült annak, hogy tönkretettem a bátyja iskolatáskáját!