Cégmódosítás top áron

Vállalkozol? Vállalkoznál? Valamit módosítani kell a papírokon? Mindegy, hogy fabrikettekkel foglalkozol, vagy kozmetikumokkal, a dokumentumoknak mindig stimmelniük kell, különben csúnya bírságokra lehet számítani a hatóságoktól.

Hallottatok már a TopCégalapításról? Ők mindenben tudnak segíteni, legyen szó BT, KFT alapításról, tanácsadásról, székhelyszolgáltatásról, vagy akár cégmódosítási ügyek intézéséről. Nekem ez utóbbival van tapasztalatom a közelmúltból, ugyanis úgy alakult, hogy indítottunk egy másik vállalkozást is, amihez mindenképp az a barátom kellett ügyvezetőnek, aki a korábban is futó projektben is volt, azonban nem akart mindkét helyen ő szerepelni főnökként, ezért a régebbi vállalkozást átírtuk az én nevemre.

Nem volt akkora macera, mint amekkorának először tűnt. Először is mindent elolvastunk a topcegalapitas.eu/cegmodositas honlapon nulladik lépésként, hogy képbe kerüljünk egyrészt az árakkal, másrészt a szükséges teendőkkel. Aztán felhívtuk őket telefonon, ahol készségesen segítettek mindenben. Egy gyors egyeztetést követően, ahol megbeszéltük, hogy milyen papírokra és persze mekkora összegre lesz szükségünk elmentünk személyesen az irodába, ahol kb. egy óra alatt lerendeztünk mindent, amit csak kellett.

Szerencsére komolyabb ügyet nem kellett intéznünk, az kicsit bonyolultabb lett volna és persze drágább is. Így most az ügyvédi ellenjegyzést és cégbírósági képviseletet gyakorlatilag megúsztuk 17 900 Ft + Áfáért, a külön fizetendő illetékek és díjak pedig nem haladták meg a 20 000 forintot. Azt hiszem ez összességében jutányos árnak számít ilyen berkeken belül, ahol egyetlen tollvonásért csak úgy repkednek olykor a tízezrek.

Egyébként tudtak volna segíteni még ahogy az elején is említettem a székhelyzűrök elhárításában is, ráadásul több helyen, Budapesten és vidéken egyaránt. Végül még nem jutottunk dűlőre az ügyben, de nyilvánvaló, hogy milyen előnyei lennének ennek. Alszunk még rá párat aztán kitaláljuk, mi érné meg a legjobban. Persze nem lett volna rossz előre gondolkodni és egyszerre lépni a két ügyben, hogy ne kelljen duplán fizetni. Az biztos, hogy a topcegalapitas.eu/cegmodositas oldalra érdemes volt ellátogatnunk.