A viszonteladónk felesége sugárzott az örömtől

A férjemmel egy közös vállalkozást viszünk, aminek a keretében mindenféle fából készült terméket értékesítünk a telephelyünkön. Van itt padló, deszka, bútorok, sőt még fából faragott szobrok is. Azonban az egyik legjobban menő termékünk a fabrikett, mely az utóbbi években egyre népszerűbb alternatívává vált a hagyományos tűzifával szemben. Ez nem csak a nagyobb fűtési hatékonyságának köszönhető, de az egyszerűbb felhasználásának is, hiszen azt a végfelhasználónak már nem kell feldolgozni.

Már viszonteladóink is vannak a piacon, akikkel sikerült jó üzleti kapcsolatokat kialakítani. Sőt, van egy forgalmazó, amit egy hozzánk hasonló házaspár vezet, akikkel sikerült baráti viszonyt is kialakítani. Pár hete el is jöttek hozzánk vendégségbe. Itt feltűnt, hogy a pár női tagjának a megjelenése megváltozott, de elsőre nem jöttem rá, hogy miért. Később örömmel mesélte el, hogy mi történt vele.

A változását egy mellnagyobbitást végrehajtó műtéti beavatkozásnak köszönhette. Elmesélte, hogy eléggé tartott ettől a műtéttől, de már fiatalkorától kezdve zavarta a melleinek a mérete, így végre rászánta magát. A plasztikai sebészeten nem csak a testén végeztek változtatást, hanem a magabiztosságán és az önbecsülésén is sokat javítottak.

Állítása szerint az első konzultáció után már egészen biztos volt benne, hogy szeretné ezt a műtétet elvégeztetni magán, mert az ottani orvos felkészültsége és magabiztossága teljesen meggyőzte a döntésének a helyességéről.

A konzultáció során a beszélgetésen kívül egy vizsgálat is történt, melynek a célja, hogy megállapítsák azt, hogy milyen módon végezhetőek el rajta a beavatkozások. Azt tudni kell, hogy a mellnagyobbitás több különböző eljárással is történhet, ezért fontos, hogy kiválasszuk az optimálist.

Az ő esetében arra jutottak, hogy a testalkata alkalmas arra, hogy a mellét a saját testzsírjával töltsék fel. Amennyiben ha vékony testalkata lett volna, vagy túlságosan kisportolt, akkor erre alkalmatlan lett volna, és valószínűleg szilikon beültetésére lett volna szükség.

Hogyan is zajlik egy olyan mellnagyobbitás, ahol a páciens zsírját használják fel az eredmény érdekében?

Az első lépés az, hogy le kell szívni a zsírszöveteket az arra alkalmas zsírpárnákból. Ehhez természetesen olyan korszerű eszközökre van szükség, melyek megóvják ezeknek a szöveteknek a többségét. Ezek az eszközök itt természetesen rendelkezésre álltak, így ennek semmilyen akadálya nem volt.

A kinyert zsírt ezután a feltöltésre alkalmas állapotba hozzák. Teljesen steril környezetben történik meg a tárolásuk, ahol centrifugálják és tisztítják. Bizonyos esetekben a zsírszövetek dúsítására is szükség van, de ez teljesen egyénfüggő.

Ezután a mell bőre alatt előkészítik azt a területet, ahova a kinyert zsír majd betöltik. Az előkészítés során az a cél, hogy nagyobb helyet csináljanak, így a betölthető zsír mennyisége megfelelő lesz.

A műtét követően semmiféle komoly szövődményt nem tapasztalt a barátnőm. Persze véraláfutás és kisebb duzzanatok azért jelentkeztek, de ez teljesen normális egy ilyen beavatkozás után.