A honlap, ami megment az elázott újságok miatti mérgelődéstől

Itt van az ősz, az idő pedig egyik pillanatról a másikra, teljes hirtelenséggel változott meg. A rekkenő nyári hőség helyett a hűvös reggeleké és az esős délutánoké a főszerep. Az eső semmit sem kímél, mindent eláztat.

Sajnos a postaládánk nem zár valami jól, így néha megesik, hogy a leveleink a sárban, elázva végzik. Szerencsére eddig még semmi fontos levél nem szenvedett maradandó károsodást, de ami késik nem múlik, kénytelen leszek valamit kitalálni, vagy egy újat venni, hogy megoldódjon a helyzet.

A levelek épek maradtak, nekem pedig az volt a legnagyobb gondom, hogy olvashatatlanra ázott a penny újság. Minden alkalommal megnézem azokat az újságokat, amiket olyan boltoktól kapok, ahol sokat szoktam vásárolni, így tudom, hogy mit mikor érdemes megvennem. Például a tartós élelmiszerekből többet veszek, ha akciós, és sokáig használom őket, aztán amikor ismét akciós veszek belőlük egy újabb adagot.

Ezért mindig megnézem, hogy melyik héten mi az akciós, vagy hogy milyen új, limitált ideig kapható promóciós termékek érkeztek. Igaz, mondhatjuk, hogy a Penny Market egy élelmiszerüzlet, azért lehet benne bőven mást is kapni, és az adott havi vagy heti promócióban gyakran nagyon hasznos és olcsó termékek is kaphatók.

Ezért, mikor nem tudtam elolvasni az aktuális, szétázott újságot, eléggé mérges voltam.

Aztán hallottam egy olyan oldalról, ahol a penny aktuális akciós újságja is fent van. A akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldalon meg is tekinthető. Nem csak a Penny Market, de sok más üzlet akciós újságja is fent van az oldalon. Csak pár kattintás és mindet el lehet érni, lapozgatni lehet online.

Megoldották a problémámat anélkül is, hogy bárkinek beszéltem volna róla, így akkor is meg tudom nézni az újságokat, hogyha azok valamiért nem jutnának el hozzám.

Meglepő, de sokkal több újság fent van, mint mennyit én kapni szoktam, így bőven akadt miből válogatnom az elázott papírok helyett.