A fűtésszezonban kellett a konyhai berendezést kicserélni

A családomnak van egy kedves kis vendéglője. Nagyon hangulatos van benne kandalló is, amit fabrikettel szoktunk üzemeltetni. A legutóbbi télen váratlan akadályokkal kellett szembesülnünk de viszonylag könnyedén találtunk rá megoldást.

A vendéglőnk legtöbb berendezése már elég régi, de mivel minden kifogástalanul működött ezért nem gondoltunk arra, hogy lecseréljük. Azonban tavaly télen szépen sorban szinte az összes konyhai felszerelésünk tönkrement. Be is kellett zárnunk addig, amíg kitaláltuk, hogyan kezeljük a helyzetet. Felhívtam egy vendéglátós ismerősömet, hogy tud-e esetleg ajánlani egy webáruházat, ahonnan jó áron és nem túl nagy várakozási idővel lehet konyhai berendezéseket vásárolni. Azt mondta, hogy ő is nemrég váltott de nemcsak berendezést, hanem beszállítót is. A https://rdealer.hu/ weboldaláról most először rendelt de eddig elégedett velük. Azért őket választotta mert egyrészt több vendéglátós ismerőse is ajánlotta, másrészt mert széles a választék, korrektek az árak és akár jó állapotú, használt termékeket is találhat az ember (persze olcsóbban).

Nekem ez az ajánlás elég volt ahhoz, hogy megnézzem a https://rdealer.hu/-t. A honlap könnyen kezelhető, teljesen felhasználó barát volt. A keresésnél a szűrők sokat segítettek, hogy gyorsabban megtaláljam a keresett termékeket. És tényleg elég sok használt árucikk is volt a kínálatban. Már volt egy listám arról, hogy pontosan mit kell megrendelnem. Nem kevés tétel volt felírva ezért neki is láttam, hogy kiválogassam a nekem megfelelőket.

Kényelmes konyhaberendezés az rdealer.hu segítségével

A mosogatógépnél teljesen egyértelmű volt, hogy milyen típust szeretnék ezért azt tudtam a leggyorsabban kiválasztani. Ezután a hűtőket néztem végig, ami eltartott néhány percig mert annyira sokféle volt. Ezenkívül kellett még különböző konyhai kisgépek is úgy, mint botmixer, aprító, szeletelő, tésztanyújtó és különböző pucolók. A kiegészítők között is találtam néhány apróságot, amit kiakartam cserélni. Miután ezekkel megvoltam, következtek a sütő-főző eszközök. Kellett két új tűzhely, fritőz, mikrók és persze melegentartó. A sütőipari gépek között is akadt, amire szükség volt: 1-1 dagasztó és robotgép.

Elég szép adag gyűlt össze a kosaramban de legalább mindent tudtam pótolni, ami sajnálatos módon tönkrement. Leadtam a rendelést és telefonon megbeszéltem a kiszállítás részleteit az rdealer.hu munkatársával. Nem sokkal később felhívott a barátnőm, hogy némi problémája akadt. Nekik cukrászdájuk és fagyizójuk van, és a szomszédjuk teljesen eláztatta a közös falukat és pont ott volt egy csomó gépük, amik így teljesen tönkrementek. Mondtam neki, hogy én is éppen most cserélem le a konyhai felszerelést, és egy vendéglátós kolléga a https://rdealer.hu/ webshopot javasolta, ezért én is most onnan rendeltem. Mondta, hogy róluk már ő is hallott, hogy nagyon megbízhatóak és a termékeik kiváló minőségűek. Megbeszéltük, hogy miután megkaptam a rendelt termékeket beszámolok róla, hogy mennyire voltam elégedett a szolgáltatásukkal.

Tökéletes megoldás az elromlott gépek cseréjére

A megrendelt gépek kiszállítása a megbeszéltek szerint zajlott és minden hiánytalanul megérkezett. A beszerelés után természetesen mindent kipróbáltunk, hogy az újranyitás zökkenőmentes legyen. A https://rdealer.hu/ jó hírét erősítette, hogy a rendelés kézbesítése során nem sérült egy gép sem, így tökéletesen működött minden. Fel is hívtam a barátnőmet és elújságoltam neki, hogy mit tapasztaltam a https://rdealer.hu/ szolgáltatásánál. Azt mondta, hogy akkor ő sem fog tovább vacillálni és tőlük fogja megrendelni a fagylaltkészítő és cukrász gépeket.

Ezután felhívtam a vendéglátós ismerősömet és megköszöntem neki a tippet. Szerencsés fordulat volt, hogy ilyen módon megismertem a https://rdealer.hu/ oldalát mert így a saját problémámat és a barátnőmét is meg tudtam oldani.