A barátnőm javaslatára beneveztünk egy thai masszázsra

Amikor megterveztük az új házunkat biztos voltam benne, hogy akarok bele egy kályhát is. A döntésben segített az egyik barátnőm is, akiknél már volt kályha beszerelve. Azt is elmondta, hogy ő esküszik a fabrikettre, mert náluk nagyon bevált és remek a fűtőértéke. Mivel még soha nem volt dolgom fabrikettel, így elhívtam a barátnőmet is, hogy segítsen a vásárlásban. Szoktunk ilyet csinálni máskor is és van, hogy összekötjük egyfajta kikapcsolódással, csajos nappal.

Ezért döntöttünk úgy, hogy nem csak fabrikettet vásárolunk, hanem benevezünk egy thai masszázsra a karmathaimasszazs.hu szalonjában. Már ismertük korábbról ezt a helyet, voltunk már több thai masszázson, így gondoltuk, hogy megint elmegyünk. És, hogy miért a thai masszázs? Egész egyszerűen azért, mert nagyon szeretjük. Nem csak, hogy szeretjük, de ezen a helyen remekül is csinálják.

Kipróbáltunk már többféle masszázst talp-, hát-, és fejmasszázst is, de tulajdonképpen szinte mindegy, hogy mit választunk, mert mindegyik nagyszerű. A masszőrök profik, nagyon kedvesen fogadnak minket a szalonban és valahogy az egész helynek remek a hangulata és energiája.

Ezúttal úgy döntöttünk, hogy a páros masszázst próbáljuk ki. Sokan úgy gondolják, hogy a páros masszázs csak pároknak való és csak egy ilyen romantikus dolog lehet, de ez nem így van. A páros masszázs tökéletes például az olyan csajos napok végén is, mint amilyeneket mi szoktunk csinálni.

Nem is teketóriáztunk sokat, lefoglaltunk egy időpontot és a vásárlás után már alig vártuk ezt a kis kényeztetést. Nem véletlenül olyan népszerű a thai masszázs, világszerte milliók rajonganak érte – velünk együtt!