Videótanfolyam kezdő anyukáknak – strand edisön

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem szeretek hibázni. Azt szeretem, ha mindig minden az irányításom alatt van, és zökkenőmentesen tudom végezni a dolgomat, mindenféle zavaró tényező és meglepetések nélkül. Ennek érdekében igyekszem a lehető legjobb forrásokból tájékozódni, legyen szó pénzügyi befektetésekről, a legfinomabb paprikás krumpli titkáról, vagy éppen a pelenkákról.

Mire megszületett az első kislányom, egy csomó kismamablog átolvasásán túlestem, aztán idő közben a Hercegnő igencsak próbára tette a tudásom. Kénytelen voltam szembenézni vele, hogy az élet folyamatos tanulás.

Nem volt más választásom, mint profivá válni a pelus témában, főleg, mikor nyaralni mentünk, és mindenképpen kellett egy olyan megoldás, amely a nem kívánt balesetektől védelmet nyújt, miközben a család legkisebb tagja is élvezheti a vizet. A hagyományos pelenka nyilván nem jöhetett szóba, hiszen az a nedvszívó képessége miatt alkalmatlan a fürdéshez. Ide bizony egy úszópelenka kellett.

Lánykoromban mindig törtem a fejem, mivel is oldák meg az anyukák, hiszen egy pelus a Balatonban nem látja el a feladatát, mert csak teleszívja magát vízzel, annak meg nem sok értelme van. Aztán anyává lettem, és tudomást szereztem az úszópelenkák létezéséről is. Ezen mítikus tárgy létezésének ismeretében kerekedtem fel egy vándorútra az internet sötét erdejébe, ahol rátaláltam a Lord Shop webáruházra.

Olcsón tudtam rendelni tőlük úszópelust, többféle méretből és kiszerelésből válogathattam. A minőséggel nem volt gond, szerencsére a méret is jó volt. Az a lényege, hogy ha a combnál túl szoros, akkor irritációt okoz a babának, ha pedig túl bő, akkor kellemetlen meglepetésben lehet részünk, ugyanis a pelus nem tudja ellátni a feladatát.

Az úszópelenka nedvszívás helyett a nagy dolgokra koncentrál, emiatt nem egy óriási, kellemetlen, vízzel teli szivacs lesz babánk alsó felén, ha kiszáll a vízből, így sokkal kényelmesebb viselet a kicsinek, mint a hagyományos lenne ugyanebben a helyzetben. Ha ti is szeretnétek olcsón, gyors kiszállítással minőségi úszópelushoz jutni, ezen a linken tudtok rendelni: lord.shop.hu/uszopelenka

A webshop egyébként más kozmetikai cikkeket is forgalmaz, szintén kedvező áron. A hűséges vásárlók pedig a pontjaikat beváltva további kedvezményekre tehetnek szert. Ha pedig Facebookon lájkoljuk a pelust, nyereményjátékokon vehetünk részt, ezzel további kedvezményekre szert téve.

Jómagam a sikeres nyaralás óta törzsvásárlóvá lettem, rendszeresen innen szerzem be a szükséges dolgokat otthonra, és a második kislányomnak is tőlük rendelek pelenkát, mert maximálisan elégedett vagyok a Lord Shoppal (lord.shop.hu/uszopelenka).

Annyit tudok prédikálni, indíthatnék egy videósorozatot is kezdő anyukáknak, de komolyan!