Videókészítés közben testvér babakocsi vétel

A párom fő foglalkozása, hogy esküvőkön elkészíti az esküvői videókat. A párok nagyon kedvelik ezt a fajta élménymegörökítést, hiszen életük egyik legfontosabb pillanatát veszik videóra. Előzetes konzultáció követi az esküvő napját, hogy mit is várnak el a párok a videóstól, és a videó készítőnek, jelen esetben az én páromnak milyen ötletei vannak, amivel fel lehetne dobni a videó egészét. Ilyenkor szeretnek a párok egy-egy előző munkát megnézni a videóstól, hogy tudják mire számíthatnak, milyen képi világot tud majd megteremteni a videó készítője az ő nagy napjukról. Ez egy nagyon szép foglalkozás, amit a párom űz, de hamarosan még ennél is szebb idézőjeles foglalkozásba kezdünk közösen, hiszen pár héten belül megérkeznek az iker gyerekeink.

Izgatottak vagyunk mind a ketten, hiszen nagy felelősséget vállaltunk a gyerekekkel, és az még nagyobb izgalmat okoz bennünk, hogy egyszerre nem egy, hanem rögtön két gyerek érkezik. Már számos berendezést beszereztünk, és a kis ruhákból is nagyon sokat megvettünk. Egy nagyobb projekt hiányzik még, ami nem más, mint a babakocsi. Nem tudtunk eddig dűlőre jutni, hogy melyiket is válasszuk. Nem voltak olyan nagy igényeink, mégsem sikerült úgy eddig, hogy döntésre tudjunk jutni. Nagyon fontosnak tartjuk és egy kritériumunk volt, hogy a gyerekek a babakocsimban egymás mellett legyenek, ne úgy, hogy egymás alatti pozícióban toljuk őket. Ez az egy biztos volt, amikor elkezdtünk keresgélni. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen anyagból készül a testvér babakocsi külső, illetve belső része.  Úgy gondoltuk, hogy nem pár hónapra vásároljuk meg a testvér babakocsit, így érdemes jól körülnézni, és egy ár érték arányban nagyon jó minőségű babakocsit megvenni.

testvér babakocsi

Ahogyan az interneten kutattunk, úgy találtunk egy remek webshopot, ahol testvér babakocsi tekintetében is volt bőséges termékkínálat. Nagyon megörültünk, amikor a remekül felépített oldalukon könnyű szerrel megtaláltuk a testvér babakocsi kínálatukat. Ténylegesen olyan gyorsan a keresett terméknél voltunk, hogy még egy gyakorlatlanabb internetező is megtalálja pillanatokat alatt, amit keres. Jó, hogy ennyire vásárlóbarát megoldásokkal dolgozik a cég. De, ami a fontos, a babakocsi olyan volt, amilyet elképzeltünk: kívül egy remek légáteresztő anyag, belül pedig bababőr barát. Ezt mind nem magunktól tudtuk, hanem a cég olyan termékleírást mellékel minden egyes terméke alá, hogy annak alapján könnyű döntésre jutni, hogy szeretné-e megvásárolni az érdeklődő a terméket, vagy sem.

Ha valakinek ez nem lenne elég, akkor még ott vannak a csodás képek, és ezen tényezők együttese alapján már biztosan döntés tud születni. Mi is nagyon sokáig nézegettük a képeket, már elképzeltük, hogy a testvér babakocsiban toljuk a gyerekeinket. Mindenféle kiegészítők is le vannak fényképezve, mely kiegészítők a babák és a szülők kényelmét is szolgálják. Eső és napvédők, valamint, hogy milyen beállításai lehetnek a babakocsinak, mind fénykép dokumentálással szerepelnek a honlapon. A páromnak és nekem is nagyon megtetszett a testvér babakocsi, de akkor még nem rendeltük meg. De most láttam elérkeztét, annak, hogy elindítsam a rendelést. Írtam is a páromnak, aki éppen egy esküvőn dolgozott, hogy megrendeltem a testvér babakocsit és hogy a szállítása mikorra várható. Nagyon örülök, hogy egy ilyen remek cégtől tudtam megrendelni a babakocsinkat, és hogy nem kell azzal időt töltenünk, hogy elmegyünk megvenni, hanem a futár házhoz fogja számunkra hozni a megrendelt babakocsit.