Videókészítés közben rátaláltam a legjobb lakásbiztosításra

Hamar a fotózás és a videózás szerelmese lettem

Azt hiszem, ma már elmondhatom, hogy szinte hozzám nőtt a kamera. Tizenéves voltam, amikor az akkori első, már kamerával is rendelkező okostelefonokkal elkezdtem fotózni. Érthető módon a képek minősége ma már megmosolyogtató, nekem mégis fontos felfedezés volt ez az időszaka. Ekkor tanultam meg kompozíciót alkotni, keretet, történetet adni a képnek. A szüleim láttak fantáziát abban, amit csinálok, így nem sokkal később már DSL-es fényképezőgéppel járhattam a világot. Teljesen beleszerettem a fotózásba, mindent megtanultam róla, amit csak lehetett. Később aztán a mozgókép világa is felkeltette az érdeklődésemet, így ismét nagy izgalommal vetettem bele magam a tanulásba, felfedezésbe. Később aztán megalapítottam a saját vállalkozásomat, és ma már profi fotósként és videósként dolgozom, miközben a saját magam főnöke vagyok.

“Legjobb lakásbiztosítás 20021” – vajon mit takarhat ez a cím?

Nagyon szeretem ezt az életformát, bár az állandó rugalmasság mellett könnyű néha kicsit elcsúszni a gyakorlatias, hétköznapi dolgokkal. Így aztán nemrég tudatosan elkezdtem összeírni, melyek azok a dolgok, amikre szeretnék figyelmet fordítani a jövőben. Videóvágás közben jött az ihlet, hogy tulajdonképpen nem ártana lakásbiztosítás után sem néznem. Elkezdtem körbekérdezni az ismerőseim között, kinek van esetleg ajánlása Pécs környékén vagy a régióban elérhető, megbízható cég kapcsán. Egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe a Pannon Safe biztosító társaságot. Nála a Pannon Safe megnyerte a “legjobb lakásbiztosítás 2021” címet is, bár még el sem kezdtük az új évet. Ilyen ajánlással persze nem tehettem mást, mint hogy ellátogatok az ajánlott társaság honlapjára.

Be kell vallanom, már első látásra nagyon szimpatikussá vált a Pannon Safe. Legelőször is az tetszett meg bennük, hogy nagyon könnyedén átlátható a weboldaluk, jól lehet onnan tájékozódni. Aztán persze az sem volt utolsó szempont, hogy olyan könnyen érthető nyelvezetet használnak az oldalon, hogy még a hozzám hasonló laikus is könnyedén be tudja fogadni a komplexebb információt is. És ha ez nem lenne elég, jobb oldalt még egy chat robot is segít a tájékozódásban, és megpróbál válaszolni a felmerülő kérdésekre. Ami azonban valóban a legjobb lakásbiztosítás 2021 rangra emeli a Pannon Safe társaságot, az a tényleges szolgáltatásuk. A lakásbiztosítással együtt ugyanis igénybe lehet venni például gépjármű assistance szolgáltatást, lehet biztosítást kötni kisállatra is, de a biztosítás többek között például vállalkozási biztosítással is egybeköthető.

Pannon Safe, a megbízható választás

Ha valaki esetleg nem rendelkezne saját ingatlannal, a Pannon Safe részére ez sem jelent problémát. A lakásbiztosítást ugyanis résztulajdonos vagy bérlő is megkötheti, ha az az érdeke, hogy megőrizze az ingatlan épségét. Ha pedig valami történne az ingatlannal, akkor a biztosító nem a lakás piaci értéke alapján mérlegel, hanem az újjáépítés, helyreállítás költségei alapján. Ráadásul érdemes lehet most online kötni lakásbiztosítást a Pannon Safe-nél, két okból kifolyólag is. Egyrészről online szerződéskötés esetén már a szerződést követő nap elindul a kockázatviselés. Másfelől pedig, ha Ön már esetleg rendelkezik lakásbiztosítással máshol, ha online kalkulátoron keresztül kötne biztosítást a Pannon Safe-fel, akkor a Pannon Safe elintézi az előző biztosítóval a szerződésbontást. Így még a papírmunkával sem az új ügyfélnek kell vesződnie!

legjobb lakásbiztosítás 2021
A “legjobb lakásbiztosítás 2021” címet nálam a Pannon Safe nyerte el, én is náluk fogok szerződni lakásbiztosításra jövőre.

Végigolvasva a weboldalt, azt kell, hogy mondjam, a Pannon Safe megérdemelten viseli a “legjobb lakásbiztosítás 2021” címet. Én igen valószínnek tartom, hogy kötök velük biztosítást – nektek kinél van biztosításotok?