Videokészítés a hobbim, de flottakezeléssel foglalkozom

Akik ismernek, tudják rólam, hogy mennyire szeretek videózni. Egyelőre munka mellett, amatőrként csinálom, de annál élvezetesebb. Nincs is jobb, mint nyomon követni, dokumentálni egy eseményt, utána pedig otthon a gép előtt kitalálni, hogy lehetne mindebből valami igazán kreatívat alkotni. Ezúttal azonban nem a hobbimhoz, hanem a szakmámhoz kapcsolódó témát hoztam nektek, a flottakezelésről fogok ugyanis pár szót váltani veletek.

Első tapasztalatom a flottakezelő programmal – uzletiszoftver.com

Mint tudjátok, civilben flottakezeléssel foglalkozom, és bizony, elmondhatom, hogy nagyon sok időigényes, pepecselős feladat is hozzám tartozik. Ezért nagyon megörültem, amikor ismerősök ajánlására nemrég belefutottam az uzletiszoftver.com oldal ajánlásába. Az uzletiszoftver.com oldal egyébként is arra specializálódott, hogy különböző méretű vállalkozásokat segítsen meg egyéni megoldásokkal. Ezek általában üzleti szoftverek, vagy más, pénzügyi termékek. A flottakezelő program szolgáltatásukat különösen hasznosnak találom, legyen szó kis- vagy középvállalkozásról, vagy éppen nagyvállalati környezetről. Jól hallottátok, az oldalon bizony ki lehet választani, hogy milyen típusú cégnek keresitek a szolgáltatást A cégméreten túl azonban a platformot is be lehet jelölni. Így az oldal külön listázza a felhő alapú rendszereket, valamint a mobilra vagy számítógépre fejlesztett applikációkat is.

A flottakezelő program azért nagyszerű megoldás, mert egy csomó folyamatot automatizál, amelyre így már nem kell külön erőforrást allokálni. A felszabaduló erőforrást (amely jellemzően humán erőforrás) pedig ezt követően rá lehet irányítani, összetettebb, nagyobb szervezést, kreativitást igénylő feladatokra is. Így például a flottakezelő program képes ellátni a flottakönyvelést vagy éppen a járművek nyilvántartását, esetleges karbantartásuk adminisztrációját. Ezzel óriási terhet vehet le a vállalkozások válláról, én is nagy szeretettel üdvözöltem ezt a programot. Az uzletiszoftverek.com oldal ráadásul még arra is figyel, hogy iparág-specifikusan is kielégítse az üzleti igényeket. Így az autóipartól az egészségügyön át a szolgáltatóiparig tényleg minden vállalkozásra gondoltak a flottakezelő programok kialakításakor.

Te még nem próbáltál ilyen programot? Vedd fel a kapcsolatot az uzletiszoftver.com oldallal most, és kezdd el a hatékonyabb munkavégzést minél hamarabb!