Videó készítése gázpalackokkal a háttérben

A 2020-as év a legtöbb vállalatnak és egyénnek óriási nehézségekkel járt. Általánosságban ez igaz a szórakoztatóiparra, és a benne dolgozókra is, azonban a videókészítésben voltak ezzel ellentétes tendenciák is: mivel a személyes marketing, a reklámszakma ezen része gyakorlatilag megszűnt létezni, az online marketingben még növekedés is volt tapasztalható, így sokan, akik online nagyon aktívak voltak, kvázi jókor, jó helyen kapta el őket a világjárvány, akár előnyt is kovácsolhattak belőle.

Nekem az egyik megkeresés a sok közül elég speciális volt, arról volt szó, hogy egy rövidfilmet kellene forgatnunk, méghozzá drónnal, kézi kamerával és “normális” nagy kamerával is.

Sokat készültem az árajánlattal, elég sok melót beletettem a dologba, de végül nem én forgattam le a videót. Már ha valaki leforgatta. De nem véletlenül mondják, hogy az aktivitás aktivitást szül és a részleges haszon is fontos, ezáltal ismertem meg a Gázpalackfutár nevű céget.

Ha érdeklődünk, de a fenti link nem működik, ezt is be tudjuk másolni a böngészőnk címsávjába: https://gazpalackfutar.com/blog/6-tudnivalo-a-gazpalackok-biztonsagarol.html, vagy akár a Google-be (Bingbe, Ecosiaba, Yahooba, stb, bármi is legyen a kedvenc (vagy alapértelmezett) keresőprogramunk). Itt sok-sok mindent találhatunk, például a cég telefonszámát (+36 20 5 222 777), amit nem nehéz megjegyezni, olyan menüpontot, amivel visszahívást kérhetünk, a kapcsolat fülre kattintva üzenetet is küldhetünk, és a forgalmazott gázpalackok méretét, árát, tartalmát (magát a gázt), alakját / formáját (mert ez is nagyon fontos, mert pont olyan gázt kell rendelni cserére, ami nekünk is van otthon vagy a vállalatunkban!), rákattinthatunk a blog fülre, ahol 2 érdekes bejegyzés vár ránk (az egyikre mutat a felső link és a szöveg, ezt be is teszem még egyszer: https://gazpalackfutar.com/blog/6-tudnivalo-a-gazpalackok-biztonsagarol.html).

A termékek, amiket megrendelhetünk a Gázpalackfutárról, jóval túlmutatnak a PB gázon, van itt argon gáz, szén-dioxid (CO2) gáz, corgon gáz (ez az előző kettő megfelelő arányú keveréke), nitrogén gáz, oxigén gáz, acetilén gáz és héliumos gázpalack is. Ezeket pedig több tucat, sőt, több száz módon is fel tudjuk használni: a teljessége igénye nélkül sütés, főzés, grillezés, targonca meghajtás, búvárórák, hegesztés, üvegek szigetelése, orvosi technológiák, nukleáris reaktorok meg még egy csomó minden. De azért a legtöbben biztosan a PB gázpalackokat veszik meg, legalább is otthonra, a háztartásba.