Vajon van már film gázszerelőkről?

Azt vettem észre, hogy a szerelői munkakör mostanában nem örvend olyan nagy köztiszteletnek, mint régen. Azt szokták mondani, hogy felhígult a szakma, egyre kevesebb az igazán jó, hozzáértő mesterember, akik valódi, használható tudással rendelkeznek.

vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles
vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles

Talán ez az oka annak, hogy ma már nem olyan megbecsültek a szerelők, mint régen. Pedig nagyon sokat tanulnak azért, hogy a mi problémáinkon segítsenek.

Egy jó szerelő pedig aranyat ér, legyen szó bármiről. Aki igazán érti a munkáját, annak mindig van hova mennie dolgozni. Éppen ezért az igazán jó szerelőknek tele van a naptárjuk, hogyha hagyományos munkaidőben dolgoznak, hiszen mindig van mit szerelni.

Legyen szó víz, gáz vagy fűtésszerelőkről, mind nagyon elfoglaltak. Persze a fűtésszerelőknek inkább a téli időszakban van sok feladatuk, ilyenkor derülnek ki ugyanis a fűtések hibái.

A téli időszakban pedig egy nap is igen kellemetlen lehet fűtés nélkül. Amikor télen elromlik a fűtés, senki nem szeretne napokat várni arra, hogy legyen egy szakember, aki meg tudja nézni a fűtést.

Szerencse, hogy van olyan cég, akik 0-24 órában dolgoznak, ezért a sürgős esetekben bármikor lehet hívni őket.

A vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt bármikor lehet keresni, mindegy, hogy éjszaka romlik el a fűtés vagy napközben, esetleg ünnepnapokon.

Ennél a cégnél szupergyorsan dolgoznak, a sürgős esetekben akár 1 óra alatt kiérkeznek a helyszínre, hogy segítsenek.

Itt nem csak fűtés, hanem gáz és víz szereléssel is foglalkoznak. Mindegyik szakmában van olyan eset, ami azonnali intézkedést igényel. Ilyen , ha elromlik a fűtés a mínuszokban, ha gázszivárgást észlelünk vagy ha csőtörés van, esetleg egy nagyobb dugulás keletkezik a csövekben.

A vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalnak minden esetre van egy megbízható szakembere a számunkra. Itt tényleg olyan szakemberek dolgoznak, akik értik a munkájukat. Rendelkeznek a megfelelő képesítéssel és a megfelelő gyakorlattal a munka elvégzéséhez, ezért bátran bízhatunk bennük.

Az itt dolgozók számos, szerintem veszélyes helyzettel néznek szembe, hiszen ha elrontanak valamit a munkájuk során, elég nagy problémákat is okozhatnak. Szerintem érdekes lenne egy filmet nézni, ami esetleg a szerelők mindennapjait mutatja be. Biztosan minden itt dolgozónak vannak érdekes történetei meghibásodásokról vagy furcsa bejelentésekről.

Egyébként akkor kerültem kapcsolatba a céggel, amikor a múlt héten elromlott a fűtésünk. Eddig nem volt erre példa, vagyis olyan nem volt, hogy nekem kell szerelőt hívnom.

Megpróbáltam egy pár szerelőt felhívni, de nem vállalták el a munkát, nem értek rá. Ekkor írtam egy posztot egy facebook csoportba és ott ajánlották a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt, mondván, hogy itt sokan dolgoznak és mivel egész nap vállalnak munkákat, biztosan meg tudják oldani, hogy hozzám is minél hamarabb eljöjjenek.

Itt van is egy telefonszám, amin el lehet érni őket, de ha ez nem megy, akkor visszahívást is lehet kérni náluk.

Én felhívtam a megadott telefonszámot és sikerült is egyeztetnem velük, még aznap, nagyon hamar kiérkeztek.

Mire sikerült felkeresnem a céget, már kb. 5-6 órája nem működött a fűtés. Ennek következtében nagyon hideg volt az egész lakásban, már kezdett kihűlni, hiszen lehet jó a szigetelés, ennyi ideig nem tartja a meleget.

Már kabátban voltam bent a lakásban. Szerencse, hogy hamar kijött a szerelő és hamar neki tudott kezdeni a munkálatoknak.

Igyekeztem nem zavarni benne, mikor látta, hogy elég nagy érdeklődéssel szemlélem a tevékenységét, akkor el is magyarázta, mi a gond, és mi lesz majd a megoldás.

Nagyon kedves volt, látszott, hogy nem zavarják a kérdéseim, nagyon kedves és segítőkész volt.

Elmondta, mit fog csinálni, nagyon hamar meg is szerelte a fűtést, így nem kellett már tovább fagyoskodnom.

Örülök, hogy van olyan cég, akik ilyen sürgősen ki tudtak jönni. Látszott, hogy a szerelő nagyon értette a munkáját, már sok hasonló esettel találkozhatott.

Nekik köszönhetően nem kellett sokáig fagyoskodnom. Nem is került sokba a szerelés, aminek örültem, az ilyen kiadások ugyanis elég kellemetlenül tudják érinteni az embert. Szerencse, hogy egyébként itt olyan számlát tudnak adni, amit továbbítani lehet a biztosítónak is, hogyha olyan lakásbiztosítást kötöttünk, ami fedezi az ilyen szereléseket és károkat is.

Szerintem ez egy beázás, csőtörés esetén, amikor nagy károk keletkeznek nagyon jó lehet.

Nem csak a gyorsaságuk, hanem a szakszerű munkavégzés miatt is ajánlom a céget, nagyon meg voltam velük elégedve, ahogyan az őket ajánló kommentelők is.