TV webshop segítségével leptük meg a nagyit karácsonyra

Adta magát az idei karácsonyi ajándék ötlete

Kis segítséggel, de úgy tűnik, megtaláltuk az ideális ajándékot a nagymamám számára. Ő is azok közé a felnőttek közé tartozik, akit nagyon nehéz meglepni. Szerencsére nem szűkölködik semmiben, ezért tulajdonképpen sok mindenre nincs szüksége. Ha azonban az ember mégis megpróbál a kedvében járni, abból csak sopánkodás lesz, hogy minek költöttünk rá annyit. Mint sok idős embernek az ő korában, nagymamámnak is mindene a televízió. Képes egész nap a TV képernyője előtt ülni, és nézni a különböző híradásokat és sorozatokat. Mást talán nem is néz, ezek érdeklik a legjobban. Bár olykor azért az élővilággal kapcsolatos műsorokba is belenéz. Csakhogy nem olyan rég tönkrement a TV készüléke, és ez felért egy világvége hangulattal.

Fantasztikus TV webshop a BestMarkt oldalán!

Így idén nem volt nehéz kitalálni, mit vegyünk neki karácsonyra. Egy ismerősünk ajánlotta a figyelmünkbe, hogy nézzünk körül a BestMarkt internetes webáruház oldalán, mert ott TV webshop is van. Nem csalódtunk az ajánlásban, az oldalon ugyanis több, mint 350 féle készülék közül válogathattunk! Valóságos TV mennyországba csöppentünk, úgy éreztem. Az oldalon gyakorlatilag minden manapság használatos technika elérhető volt, így LED, D-LED, EdgeLED, OLED és QLED TV készülékek tárházában tudtunk nézelődni. Ma már egy TV esetében alapvető elvárás, hogy minimum HD felbontással rendelkezzen, és szerencsére e téren sem kellett csalódnunk a kínálatban. A BestMarkt TV webshopjában ugyanis HD, Full HD, és 4K felbontás készülékek is elérhetőek!

Persze az is fontos szempont, mekkora a képernyő mérete és mekkora a képátló. Hiszen az sem mindegy, milyen távolságról nézi majd a nagyi TV-t. Szerencsére a BestMarkt TV webshop ebben is a segítségünkre volt. Az oldal alján található ugyanis egy rövid összefoglaló, amely kifejezetten a TV vásárlás előtt állóknak készült. Ez minden fontos részletre felhívja a vásárlók figyelmét, amire érdemes odafigyelni, mielőtt ténylegesen rábökünk egy készülékre. Így ezt mi is tüzetesen átolvastuk, mielőtt kiválasztottuk volna a nagyi végleges karácsonyi ajándékát. Ami például nekem a legnagyobb segítséget nyújtotta, az az a táblázat volt, ami a képátló méretét és az ideális nézőtávolságot magyarázta el. Nagyim körülbelül 2,5 méter messziről nézné a TV-t, ezért neki például 46″ és 55″ képátlójú készüléket kezdtünk el keresni a TV webshopban.

Amivel viszont legközelebbre készülnünk kell, az egy jó minőségű hangrendszer. Ahogyan a BestMarkt oldalán is olvashattuk, a mai modern készülékek technológia terén már nem a kompakt, sokkal inkább a vizuális megoldás fejlesztésére törekednek. Ezért sokszor az audio technológia jóval elmaradottabb, hiszen az egészen vékony TV készülékeken már gyakorlatilag nem marad hely egy igazán jó beépített hangrendszer részére. Sebaj, legalább legközelebbre is van ajándékötletünk. Addig is ajánlom mindenkinek, hogy nézzen körül a BestMarkt TV webshopjában, nem fogja megbánni!