Tökéletes lánykérés a balatoni naplementében

A barátnőm egy igazi művészlélek. Vagyis most már nem a barátnőm, hanem a menyasszonyom. Csodálatos lány, valójában nem is értem, hogy lehetek ennyire szerencsés. Hatalmas szíve van, végtelenül kreatív, és nagyon tehetséges videós. Ezzel szemben én, mint pénzügyi elemző, olyan vagyok, mint egy faék. Semmi kreativitásom, elsősorban ezért is voltam bajban, mikor azon gondolkodtam, hogyan is kéne megkérni a kezét, másodsorban azért, mert Kriszti esküvői videós, tehát annyi romantikus pillanatot látott már, hogy aligha tudnál neki újat mutatni. Szóval fel volt adva a lecke rendesen.

Végső elkeseredésemben, beírtam a Google keresőjébe, hogy lánykérés ötletek, és így találtam rá a balatonpro.hu oldalra, ami elsősorban balatoni vitorlázással foglalkozik. Emellett, foglalkoznak külön privát rendezvények megszervezésével, legyen szó akár céges partiról, csapatépítőről, leány- vagy lánybúcsúról szülinapról stb. és persze a lánykérés is szerepelt a repertoárjukban. Ennek nagyon megörültem, mert egy komplett program volt összerakva, így szégyen nem szégyen, nekem nem kellett már tovább izzadnom a részleteken.

Szóval, két féle csomag volt elérhető: alap csomag és extra csomag. Gondoltam, hogy adjunk bele mindent, most már nem éri meg spórolni semmin, ezért az extra csomagot választottam. Ebben volt egy 2 órás vitorlázás, pezsgő, gyertyafényes vacsora a Balaton partján, és egy éjszaka eltöltése a vitorláson. Mindez egy előre egyeztetett forgatókönyv mellett zajlik. És amúgy zajlott is, ezt garantálhatom, ugyanis végül ők voltak a megmentőim a lánykéréssel kapcsolatban. Az egész szervezésben nagyon rugalmasok és segítőkészek voltak. Valóban minden úgy zajlott, ahogy előre megbeszéltük. Kicsit izgultam, hogy a hajóskapitány zavarni fog, de annyira diszkréten volt jelen, hogy tulajdonképpen csak azt vettem észre, hogy amikor megtörtént a nagy kérdés két pohár, gyöngyöző pezsgő bukkant elő tőlem egy karnyújtásnyira. A vacsora is csodálatos volt, ami a kikötő panorámás éttermében volt, az vitorláson töltött éjszaka pedig felejthetetlen.

Lehet, nem vagyok egy nagyon kreatív muksó, vagy nem értek a lánykérés ötletekhez, de a BalatonPro segítségével végre nekem sikerült valami ötletes dolgot összehoznom, amit én az jövendőbelim valóban megérdemel!