Relaxációs technikák – így készítettünk hozzá videoanyagot

Már jó ideje foglalkozunk különböző videók készítésével, ám volt egy téma, amit mindig halogattam. Ez nem más, mint a relaxáció. A mai világban, ahol gyors egymásutánban történnek a dolgok, mindenkinek szüksége van arra, hogy egy kicsit kikapcsoljon, és megfelelő módon fel tudjon töltődni. A rohanós tempóból kifolyólag ez sokszor nem egyszerű, így érthető, miért volt olyan nagy érdeklődés a relaxációs technikák iránt.

A téma adott volt, ám a hozzá tartózó anyaggyűjtés már kevésbé. Ahhoz, hogy megfelelő és hiteles információkat tudjunk bemutatni, kutatómunkára volt szükség. A tévedések elkerülése végett úgy döntöttem, szakértő segítséget veszek igénybe, így hát felkerestem néhány jóhírű természetgyógyászt, sőt, pszichológust is.

Nagy meglepetésemre nagyon egyszerű és egybehangzó megoldásokat javasoltak. Hiperszuper technikák, tabletták, tapaszok helyett a tradícionális megoldások felé irányítottak. Így kezdődött meg az ismerkedésem a különféle masszázstechnikákkal.

A Karma Thai Masszázs Szalon nagyon sok segítséget adott. Ide is ajánlás utján jutottam el, így hát elkezdtem nézelődni a https://karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs oldalon. A sokféle technika közül a váll masszázsuk volt, ami megragadta a figyelmem. Ez a fajta szolgáltatás megszűnteti a XXI.századi ember gyakori problémáit: enyhíti a rossz tartásból fakadó izom- és ízületi fájdalmakat. Azért is nagyon fontos, hogy foglalkozzunk ezzel a területtel, mert a stressz gyakran a csuklyásizom területén gyülemlik fel, és ezzel a technikával remekül lehet mindezt oldani.

A vállmasszázs nem csak e módon oldja a stresszt. Maga a folyamat is úgy van kialakítva, hogy testünk, lelkünk egyaránt feltöltődhessen. Nyugodt, csendes, rendezett környezetben fogadnak minket a szakavatott masszőrök. Az illóolajok okozta illatok mind-mind relaxáló hatásúak, és a bánásmód sem utolsó szempont. Ezek hatására könnyen kizökkenünk a hétköznapokból.

A vállmasszázst könnyű pamutruhában végzik. Hagyományos thai koreográfia szerint átdolgozzák a hát, a vállak, a nyak és fej problémás területeit. Kitűnő stresszoldó és fájdalomcsillapító hatással bír.

Állapotunktól függően válaszhatunk, hogy 30, 60, vagy 90 percre szeretnénk részesei lenni ennek az újjászületést, és intenzitást is a saját igényünk szerint fogják meghatározni.

Természetesen itt is fontos a rendszeresség. A legjobb, hogyha bizonyos időközönként rászánunk egy-egy alkalmat, hogy feltöltődjünk. Sokkal könnyebb megtartani a belső nyugalmat, mint újra és újra megteremteni azt.
Ha valaki részt vesz egy ilyen masszázson, akkor az javítja a vérkeringését ami elősegíti a sejtek jobb oxigénellátását. Ezek által nem csak kiegyensúlyozottabbak leszünk, hanem a kreativitásunk is nőni fog, agyi funkcióink is jobb teljesítményt produkálnak.

Természetesen, hogy igazán hitelesen tudjak beszélni a témáról, jómagam is kipróbáltam a szalon szolgáltatását. A https://karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs oldalon leírtak tökéletes tájékoztatásul szolgáltak, minden úgy zajlott, ahogyan ott leírták. Külön tetszett, hogy interneten keresztül is be tudtam jelentkezni hozzájuk. Ez hatalmas segítség, hogyha az ember rendszeresen szeretne eljárni hozzájuk, ugyanis egy fárasztó nap után is elintézheti a foglalást pár perc alatt. Sőt, ily módon masszőrt is választhatunk, szóval ha van olyan szakember, akivel jól kijövünk és kifejezetten kedveljük a munkáját, akkor akár hozzá is bejelentkezhetünk.

További előnyként említeném meg, hogy Karma Thai Masszázs Szalon már két helyen is elérhető a fővárosban. Ennek köszönhetően nem kell hosszasan utaznunk, hanem kiválaszthatjuk a hozzánk közelebb fekvő helyszínt.

Az árak is rendkívül kedvezőek. A kutatásom időpontjában például 20% kedvezményt vehettünk igénybe, de enélkül sem horrorisztikusak az összegek. Sőt, egyáltalán nem azok. Ennyit igazán megér, hogyha szeretnénk tenni az egészségünkért.

Kifejezetten örülök, hogy belevágtam ebbe a kis kutatásba. Nem elég, hogy bővült a tudásom, még egy olyan módszert, egy olyan szalont is találtam, ami nekem is segítsémre válik.
Bár a videó még nem készült el, már nagyon várom, hogy személyes tapasztalataimat megoszthassam majd a nagyközönséggel, hiszen a masszásszalonnak köszönhetően már most elköszönhettem a stressz jelentős részétől. Még ettől is jobban örülök azonban annak, hogy már egy konkrét helyet is ajánlhatok majd, ahol minőségi szolgáltatást kaphat mindenki, aki feltöltődésre vágyik.