Nem csak a videók lehetnek egyediek, hanem a pólók is

A videókészítés nagyon egyedivé tud tenni minden alkalmat. Nagyon jó visszanézni, hogy egy külsős szem hogyan is lát, egy – egy esküvőt, születésnapot, legény, illetve leánybúcsút. Mostanában az az elfogadott, akár mondhatnám azt, hogy divatos, hogy egy céget, személyt fogadnak fel, aki minden pillanatot profi módon megörökít az utókor számára, remek minőségben, profi szemszögből. Valójában tényleg jó ötlet, hogy nem egy családtagnak kell ezzel foglalkoznia, és hogy nem kell arra a családtagra heteket várni, míg készen lesz az anyaggal, a profi szakember szerződéshez van kötve, így a videó mindenképpen időre készen lesz, ott kétség nem tud ahhoz férni. Ténylegesen jobb választás, a zenész ismerősömék is inkább már profi, ismeretlen embert és céget bíz meg a videoklipjeik felvételével és megvágásával, hiszen nem kell így a barátokat terhelni ezzel, és a munka, a végleges videóanyag is időre ki tud kerülni a különböző videómegosztó felületekre. Személy szerint azt sem szeretem, hogy ha egy esküvői videó hónapokkal később kerül ki, ahogyan azt megkapja egy pár, már régen 2- 3 hónapja volt a lagzi, majd posztolják a videót. A zenész barátaim csinálják jól, a legutóbbi videóklippijüknél még egyen pólókat is csináltattak.

Olyan ódivatúnak tűnik a dolog, hogy egyen pólóban voltak, de nagyon is jól mutatott a videóban. Nem tudom én sem, hogy mi sugallta nekik azt, hogy rendeljenek egyedi pólókat, de nagyon jól néztek ki, és a klipben sem zavaró, inkább egységet teremt, hogy egyszínű ugyan olyan feliratú pólóban szerepelnek. Szuper ötlet volt ez tőlük, meg is kérdeztem utána, hogy mi is ennek a pontos sztorija és, hogy hol is csináltatták ezeket a szuper pólókat. Annyira tetszettek, hogy az is megfordult a fejemben, hogy én is készítetteket, ha megtudom, hogy honnan is lőtték őket. A kedves barátom, akkor mondta el, hogy az interneten kerestek rá, hogy hol is lehet ilyen egyedi pólókat készíttetni, jó pár ajánlatot megnéztek, de egyiket sem találták, olyan átütőnek, mint ahonnan végül megrendelték a pólókat. Nem volt túl sok kritériumuk a céggel szemben, akinél megcsináltatják a pólókat, csak, hogy legyenek együttműködőek, mondják meg, hogy ha nem kivitelezhető az, amit a bandával kigondoltak, valamint pár ötletet is mondhatnak nekik, amivel még jobb, ütősebb pólót sikerül összehozni.

Már az első pár kattintásból kiderült, hogy ez a cég lesz az a cég, aki mindenben a segítségükre lesz. Látszott a honlapjuk felépítéséből is, hogy nagyon profik, ami kvázi referenciaként szerepelt az oldalukon, mind nagyon profi munka, jól kidolgozott és szépen kivitelezett, és nem mellesleg nagyon vicces ötletek mind egytől egyig. Férfi és női pólókban egyaránt nagyon profi színvonalat képviselnek és még a kategóriák is fantasztikusak, amikbe a könnyebb tájékozódás végett sorolják a pólókat. Így az érdeklődőknek nem kell annyi időt eltölteniük az oldalon bolyongva, bár egy rutinos és egy kevésbé rutinos internetes rendelő is könnyűszerrel meg tudja találni, azt a pólót, amelyet meg szeretne venni. A kis besorolások, a szülinapi, legény, illetve leánybúcsús pólók, de akár a páros pólók is mind mind megtalálhatóak az oldalon.

A zenész ismerőseim azért is döntöttek még emellett a remek cég mellette, mert az oldalon való tájékozódás alkalmával feltűnt számukra, hogy a remek minőségű pólót is a cég adja a nyomat mellé. Így még azzal sem kell törődniük, hogy honnan is szerezzenek be pólókat, hiszen ott van a cég, aki tudja, hogy melyik pólóra tökéletes az ő nyomatuk. Egy előzetes telefonhívást követően, ahol minden kisebb részletre utána kérdeztek az ismerőseim, nagyon komplex és kielégítő választ kaptak a telefon túloldaláról. Igen felkészült személlyel volt szerencséjük beszélni, aki ténylegesen minden kérdésükre megadta a pontos választ.

A honlapjukon olvasták, hogy két -féle nyomással készülhetnek a pólók, erről érdeklődtek leginkább, hogy melyiket is célszerűbb választani, melyik bizonyul majd tartósabbnak a transzfer vagy a szitanyomás. Teljes képet kaptak az ismerőseim a pólónyomtatásról a telefonhívás után. Szuper dolog, hogy találtak egy olyan céget, ahol egyedi póló nyomtatás nem egy ördögtől való történet, hanem egy mindennapos elfoglaltság, és a cég kihívásnak tekinti, hogy ha egy egyedi igény érkezik.

Pont egy ilyen vállalkozó szellemű egyedi póló nyomtatással is foglalkozó céget kerestek, és annyira jók voltak, hogy meg is találták azt. Egyszerűen minden klappolt, azt mesélte az ismerősöm, hogy még az ár kategóriába is nagyon kedvező áron dolgozott a cég. Természetesen az ár, mint azt ők is olvasták attól függ, hogy milyen és mekkora nyomatot, képet, feliratot készítettet a megrendelő, és ez egy egyedi pólónál igencsak kiszámíthatatlan. De van lehetőség egy előzetes árajánlat kérésre is ennél a szuper cégnél, így nem rögvest a megrendelés az első, hogy ha nem felelne meg éppen az ár, akkor az árajánlat megérkezte után, nem muszáj megrendelni a terméket. De hát a zenész ismerőseimnek olyan szuper árajánlat érkezett, hogy nagyon buták lettek volna elfogadni, ezt ők is belátták, ezért is lettek ettől a cégtől megrendelve a pólók. Jól döntöttek, hogy egyedi póló nyomtatáshoz ezt a céget választották, hiszen szuper a póló anyaga, amire dolgoznak, nyomtatnak és természetesen jó nyomtatási technikát választottak így nagyon időtálló lesz a nyomat is, a felírat és kép, amit tartalmaz a póló.

Természetesen az is egy nagyobb kihívást jelentett volna más cégnél, hogy 10 darab pólót rendeltek az ismerőseim, ez valahol nagyobb tételnek számít, de nem itt ennél a remek cégnél. Rögtön feltűnt nekik, hogy a honlapon feltüntetik, akár egy pozitív referenciaként, hogy egy darabtól a több száz darabig képesek a pólók legyártására. Itt akkor ezzel a 10 darabbal semmi gondjuk nem lehet gondolták az ismerőseim, és ez be is bizonyosodott, hiszen ténylegesen készen lettek a pólók. Ami másik nagyon fontos ismérve a cégnek, hogy a munkáikat 1 – 2 szállítási idővel vállalják. Ennél a 10 darabnál is az történt, hogy megrendelték a végső elrendezésben, formában az egyedi póló nyomtatást, és pár napon belül csengetett is a futár velük.

Tehát ténylegesen egy nagyon jó céget, profi póló forgalmazót sikerült nekik találni. Ez más senki számára sem kétséges. Annyira büszkék is voltak magukra, hogy egyedi pólóban tudott készülni a klippjük, és hogy ezen pólókat egy remek cégtől szerezték be, akik mindenben támogatták őket, nem csak tanáccsal szolgáltak, de a remek általuk forgalmazott póló minőség miatt nagyon jól is néztek ki a videóban. Remek ár érték arányban sikerült megtalálni ezt a céget, akik egyedi póló nyomtatással foglalkoznak. Azóta már több alkalommal is hordták a pólókat és még mindig ugyan olyan jó minőségű a felírat és a póló anyaga is, mint amikor kibontották a futár által hozott csomagot.