Mindig kéznél van – csak győzzük megtalálni! Egy mini kamerában rejlő lehetőségek

A videófelvételek rajongói számára gondot szokott okozni a keletkezett nagy mennyiségű adat ideiglenes tárolása. Annyi, de annyi olyan alkalom van, melyet szeretnénk rögzíteni, de túl gyorsan megtelik velük még a viszonylag nagy kapacitású memóriakártya is a mobilunkon, nem is beszélve a telefon saját memóriájáról. Éppen ezért nagyon jól jöhet egy olyan megoldás, mely ugyanúgy bármikor kéznél van, mint a mobilunk, de önálló adattároló helyet képvisel. Az 50 százalék webshop kiváló alternatívát kínál e célból: egy ujjbegyni mini kamerát!

Az 50szazelek.com egyébként is a rendkívül praktikusan használható, kiváló ár-érték arányt képviselő termékkínálatáról híres. Ebbe remekül illeszkedik ez a pöttöm készülék. Apró mérete ellenére ugyanis kitűnő minőségű fotók és videók készítésére alkalmas, persze elsősorban normál nappali fényviszonyok között. A webshopon megszokott kiváló minőséget ezúttal is kedvező áron kapjuk meg, hiszen az eszköz mindössze pár ezer forintba kerül. Garantáltan nem fog otthon maradni a legszükségesebb pillanatokban sem, mert egy karabineres rögzítő láncnak köszönhetően könnyedén felcsattintható akár az övünkre vagy a táskánkra, de annak legkisebb zsebében is bőven elfér.

A miniatűr kamerához az 50 százalék gondoskodó csapata egy USB-s töltőkábelt is mellékel, mellyel két használat között újratölthető az aprócska akkumulátor. Ha működtetés közben bármi technikai kérdés merülne fel, a telefonos ügyfélszolgálat munkatársait egyszerűen elérhetjük útbaigazításért. A weboldalhoz tartozó saját üzemeltetésű szerviz pedig garantálja, hogy meghibásodás esetén gyors javítás után újra hamar élvezhessük a mini kameránk előnyeit. Legyen szó akár a totyogónk legújabb első ízben bemutatott tudományáról, egy óvodai ünnepségről, vagy egy televíziós összeállításba illő vicces, véletlen történésről a szemünk láttára.