Ha van egy jó ötletünk, akkor bátran vállalkozhatunk

Egy kedves ismerősöm nemrég alapított egy céget, amely esküvői videók szerkesztésével és vágásával dolgozik, valamint saját fotós stábja van. Régi álma vált valóra, hiszen a cégalapításnak köszönhetően függetlenedett. A saját elképzelései szerint viheti a vállalkozását, és olyanokkal dolgozhat együtt, akiket saját meglátása szerint a legjobbaknak tart. A cégalapítás persze eleinte hozott nehézségeket, hiszen kisvállalkozóként nem volt minden jogszabállyal tisztában. Talált maga mellé egy jó ügyvédet és egy megbízható könyvelőt, majd egy székhelyszolgáltatással foglalkozó céget.

székhelyszolgáltatás árak
egy jó csapattal minden lehetséges

Székhelyszolgáltatás: árak és lehetőségek

A szekhelyszolgaltatas24.hu csapata kínál székhelyszolgáltatást újlengyeli bejelentéssel is, ami fontos szempont, hogyha nincs végtelen anyagi keretünk, és szeretnénk spórolni egy keveset. Ez nagyon előnyös lehet a kisvállalkozók számára, hiszen itt nincsen iparűzési adó. A NAV sem járhat el Újlengyelen belül. A helyi önkormányzatnak köszönhetően ez a kedvező lehetőség nem fog megszűnni a jövőben sem. Az árak tekintetében persze válogathatunk még, attól függően, hogy milyen székhelyszolgáltatást szeretnénk.

A székhelyszolgáltatás árak és szolgáltatás tekintetében a következőképpen alakul: hat hónapra 29.900 Ft-ért kapunk székhelyet Budapesten. Ebbe beletartozik egy hónap ajándék szolgáltatás, illetve ingyenes ügyvédi segítség, igény szerint. A cégalapítás ingyen történik, és saját ügyvéddel is lehet intézni a procedúrát. A cégmódosítás a későbbiekben szintén ingyen van. Grátiszba pedig kapunk számlázórendszert és bélyegzőt. Majd telefonon vagy elektronikus úton értesítenek minket a bejegyzésről, még aznap. A barátom ezt a székhelyszolgáltatást választotta, ügyvédje tanácsára, és azóta is elégedett vele.

A székhelyszolgáltatással könnyebben fog menni az ügyintézés is

Sok-sok előnye van a székhelyszolgáltatásnak, hiszen így nem kell erre a célra irodát bérelni, de saját lakásunkból sem kell székhelyet csinálni. Mindezek mellett a postai küldeményeinket megkapjuk elektronikus úton, így nem kell órákat várakozni a postán, de a hónap végén papír alapúan is kézhez kapjuk leveleinket. A hivatalos szervekkel sem kell nekünk kommunikálni, mert a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata ebben sokkal gyakorlottabb nálunk, és átvállalják ezt a feladatot. Ráadásul az adminisztráció sem a mi dolgunk lesz, ami általában sok nehézséget szokott okozni.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ egy pénzügyileg igazoltan stabil cég, akikben nyugodtan megbízhatunk. Megkapták az európai szinten is elismert Bisnode minősítést, amely biztosít minket arról, hogy nem fognak összeomlani, és a mi vállalkozásunk is jó kezekben van. A feladatkörüket a magyar jogszabályoknak és az új szabályoknak is mindig megfelelően végzik el. Nem kell aggódnunk, hogy tudtunkon kívül törvénytelenül végezzük a cégünk munkáját, esetleg adózási problémákba ütközünk. Több, mint tíz éve működő cég, komoly tudással és tapasztalattal a háta mögött, és ez abban is meglátszik, hogy milyen odafigyelően bánnak az ügyfeleikkel.