Ezt is tudják a profi videó készítők

Arról már olvashattatok, hogy milyen hardverek, tudás és gyakorlat kell egy-egy jó videó elkészítéséhez. De arra gondoltatok már, hogy a videókon szereplő emberekből, hogy lehet kihozni a legjobb formájukat?

Egy komoly esztétikai probléma lehet például a karikás szem. Már pedig sokszor kora hajnalban vagy késő este készülnek a videók és a filmek, így a szereplőknek nincs lehetőségük tökéletesen kialudni, kipihenni magukat.

Az alvás hiányon kívül egyébként még számos oka lehet a szem körül kialakuló sötét karikáknak. Erről például ezen az oldalon is lehet többet olvasni: instantense.hu/a-szem-alatti-sotet-karikak-eltuntetese-hatekony-megoldas-karikas-szemek-ellen/. Ilyen ok lehet még a dehidratáltság, a túl sok képernyő előtt töltött idő, a genetikai hajlam, az idősödés természetes folyamata vagy egyes betegségek, mint például a vashiány vagy a pajzsmirigy alulműködés.

Ha már ezeket az okokat megvizsgáltuk és orvosilag kivizsgáltattuk magunkat, akkor neki kezdhetünk a tünet eltüntetésének is. Első és legjobb módszer az alvás. Ha erre nincs mód, tehetünk jeget vagy behűtött kanalat a szemünkre 20 percre, esetleg ezt megtehetjük leforrázott és kihűtött zöld-, vagy fekete tea filterekkel is. Ha erre sincs időnk, akkor jöhet a smink egy jól megválasztott korrektorral és a különböző szemkörnyék ápoló krémek. A drasztikusabb plasztikai műtéteket most nem is említeném meg.

Ilyen krémből egyet azonban igen. Erről ugyanezen az oldalon tájékozódhatunk a lap alján: instantense.hu/a-szem-alatti-sotet-karikak-eltuntetese-hatekony-megoldas-karikas-szemek-ellen/.

Maga a krém 25 ml, ami kb. két hónapra elég. Az árát visszaosztva így ár-érték arányban megfelelő. Ezen az oldalon meg is lehet rendelni, ingyen házhoz is szállítják 1 munkanapon belül. Ha nem tartózkodunk otthon, akkor patikában is be tudjuk szerezni. Ha nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, akkor pedig 30 napig élhetünk a pénz visszafizetési garanciával is.

A korábbi vásárlók véleményei egyébként elég pozitívak az oldalon, úgyhogy engem meggyőztek. Illetve a sok, az oldalon található szakmai cikk is növeli a hitelességüket a számomra. Végre megértem, hogy mi pontosan miért történik a testemben, illetve, hogy az egyes tetteimnek, szokásaimnak milyen egészségügyi hatásai vannak. Mindazonáltal tényleg előfordulhat, hogy muszáj valamiért éjszakáznom, de másnak mégis a legjobb formámat kellene nyújtani. Ilyen esetekben nagyon tudok örülni annak, hogy a tudomány mai állása már lehetővé teszi számunkra, modern nők számára, hogy ilyen csodaszerekkel tüntessük el a fáradtság nyomait. Jól fog ez nekem jönni, amikor például éjszakába nyúlóan készítek egy fontos céges prezentációt, amit másnak széles körben, egy szakmai konferencián kell előadnom olyan emberek számára, akiktől a hosszú távú karrierem függhet. Nyilván megéri ezt a kis befektetést ez a krém, hogy ők mit se vegyenek észre abból, hogy szinte egész éjjel a beszédemre készültem. Hagy higgyék csak azt, hogy ezt simán kiráztam a kisujjamból!

Szóval ez a krém még az előléptetésben is segíthet a hétköznapi embereknek, nem csak a rivalda fényben élő színésznőknek jelenthet megoldást.