Argán olaj a folyékony arany a videónkban

Néha egészen furcsa videó ötleteink vannak, szeretünk kifejezetten érdekes tartalmakat készíteni, ezért úgy döntöttünk, hogy a klasszikus fényképezős módszerrel fogunk filmet csinálni. Nem mondok sokat a filmről, de azt tudni kell, hogy a kis bábuk mellett egy arany folyóra is szükség volt.

Ezzel egy kicsit bajban voltunk, szerettünk volna minél élethűbbet szerezni. Már sokat gondolkoztunk, mi lehetne arany folyó a filmünkben, mikor eszembe jutott, hogy az argán olaj pont megfelel erre a célra, így feláldoztam a videónk érdekében az utolsó üveg argán olajamat.

Az argán olaj olyan kozmetikum, ami szerintem minden háztartásban van annak ellenére, hogy nehéz a beszerzése.

Nekem megvan a lelőhelyem, ezért én általában olcsón jutok hozzá, és sosincs gondom a beszerzéssel, de egy barátnőm mondta, hogy neki ez nehezen szokott menni.

Pedig a humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml oldalon mindig lehet kapni argán olajat, általában több kiszerelésben is.

Az argán olaj igazi csodaszer, ami főként a hajkoronára és a körmökre gyakorolt jótékony hatásáról ismert, de már azt is bebizonyították, hogy a bőrre is jó hatással van.

Fiatalítja, puhítja a bőrt, feltölti nedvességgel, ezért is egyre népszerűbb, hiszen bőrfiatalító hatása van.

Sokan használják, mégis nehéz beszerezni.

Hogyha valami nehezen beszerezhető olajat, krémalapot, vitamint keresek, mindig a humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml oldalon nézem meg először. Itt ugyanis nagyon széles válsztékban kaphatók hasonló termékek.

Itt vettem például citromsavat a legutóbb, de shea vajat és szőlőmag olajat is itt szereztem be.

Rendszeresen rendelek erről az oldalról, mert nálam ezek fogyóeszközök, szeretek ugyanis otthon hajpakolásokat készíteni.

Vékony szálú, gyenge és töredezett a hajam, ezért nagyon sok figyelmet fordítok rá. Nagyon sok bolti készítményt kipróbáltam, de egyik sem használt annyira, mint a házilag bekevert hajerősítő bombám.

Ebben a kis keverékben van szőlőmag olaj, argán olaj, kókuszolaj, ricinus olaj, makadámia olaj, sáfrányos szeklice olaj és mandula olaj.

Nincs olyan készítmény, ami ennél hatásosabb lenne, a hajam nagyon gyorsan nő, és nagyon egészséges, amióta hetente többször ezzel a készítménnyel kenem, és minden fésülésnél fújok rá egy kis hígított argán olajat.

Ezek közül mindent meg lehet venni a humanityaruhaz.hu oldalon, minden termékről le is van írva, hogy mire jók, így nem lehet nagyon mellé lőni a használatukkor.

Nekem is egy barátnőm mutatta az oldalt, ő magának készíti a samponját is, amit lehet, otthon csinál meg. Nekem ehhez nincsen türelmem, csak néhány haj, bőr és körömápolót készítek itthon, de bármi kell ezekhez, egyből a Humanity áruházat keresem fel, mert náluk tuti, hogy lehet kapni, ahogyan eddig is mindent onnan szereztem be, ami az otthoni hajápoláshoz szükséges.

Az itt kapható olcsó, de jó minőségű termékeknek köszönhetően pedig szebb, egészségesebb a hajam, mint valaha.