Ahol videó van, ott fotó is, ahol fotó van, ott nyomtató is

Évek óta foglalkozom már mindenféle kreatív termék létrehozásával, többek között fotózással és videózással is. Nagyon szeretem ezt csinálni, mert minden lehetőség egy új alkalom arra, hogy valamilyen fontos pillanatot örökítsek meg az embereknek. Szeretem a munkámat. De az is igaz, hogy ez egy elég drága sport, már ami a hozzá szükséges kellékeket illeti – éppen ezért, ha úgy adódik lehetőségem, akkor mindig igyekszek itt-ott spórolni.

Ennek a gondolatmenetnek köszönhetően találtam rá egy olyan webshopra, ahonnan mennyiségi kedvezménnyel lehet rendelni mindenféle nyomtatással és nyomtató alkatrészekkel kapcsolatos eszközöket. Úgy hívják ezt az oldalt, hogy nyomtatoalkatresz.hu, aminek a leggyakrabban a nyomtatoalkatresz.hu/toner aloldalát szoktam látogatni.

A munkámhoz elengedhetetlen, hogy mindig tudjak megfelelő minőségben és kellő mennyiségben nyomtatni, ezért nagyon fontos, hogy mindig egy csúcsmasina álljon a rendelkezésemre “tele tankkal”. Éppen ezért mindig egyszerre rendelek be több tonert és tintapatron az említett oldalról, mert ahogy mondani szokás ez nem kér enni, ha meg pont elfogy, milyen jó, hogy rögtön ott van a csere lehetősége és nem kell megállítani egyetlen munkafolyamatot sem.

Annál is inkább, mert hogy ezen az oldalon minél többet rendelünk egy adott termékből, annál nagyobb kedvezménnyel tudunk hozzájutni. Már két darab megrendelése esetében is van kedvezmény a darabáron, ha pedig három darabot rendelünk, vagy annál többet, akkor a kedvezmény értéke méginkább megnő – a darabár pedig ezzel párhuzamosan lecsökken.

Ami viszont talán ennél is fontosabb nekem, hogy a nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalon sok olyan terméket is meg lehet vásárolni, ami bizony nem az eredeti gyártó rendkívül márkás terméke, hanem ezeknek az utángyártott verziói is elérhetők bizonyos esetekben. Ez árban óriási különbséget jelent és a tapasztalataim szerint a minőségbeli különbség beemelve a képletbe is jobban megéri az olcsóbb termékből többet rendelni, mint a drágából kevesebbet. Ez óriási előny szerintem, mert mondjuk egy kezdő vállalkozásnál – de még nálam is – rengeteget számít, hogy egyszerre mennyi pénzt kell kiadni ezekre a dolgokra. Nem mindenkinek van kapásból többszázezres forgótőkéje. Náluk tutira az utángyártott cuccok lesznek a befutók, de persze csak akkor, hogyha épp van belőlük – mert hogy nem minden gyártó termékeihez áll rendelkezésre ilyesmi.

Egy gyors körbenézés után azonban minden adott a döntéshez, szóval itt a link: nyomtatoalkatresz.hu/toner, a többi meg tényleg csak rajtatok múlik.