A DiszkontDepó kamerájával arattam sikert

Már jó ideje foglalkozom videók készítésével. Eleinte csak a telefonom kameráját használtam ilyen célra, aztán a gépen megvágtam őket.
Ahogy egyre több videó készült, a pozitív visszajelzések csak úgy záporoztak. Ekkor jutott eszembe először, hogy érdemes lenne komolyabban is foglalkoznom a témával. Persze, ahhoz, hogy mindezt magasabb szinten űzhessem, szükségem volt egy profi kamerára.

Eleinte ötletem sem volt, hogy honnan is szerezhetnék ilyet. A Google a barátom, ez tény, de amennyi féle és fajta darabot listázott ki nekem, szinte felakadt a szemem. Amikor már sikerült kiválasztanom, milyet is szeretnék, akkor jött a következő probléma: az ár. Elég zsebbenyúlós minden kamera, ami csak létezik, és én már annak is örültem volna, hogyha csak néhány tízezer forintot le tudok belőle faragni.

Épp a Facebookot görgettem, amikor egy aktuális akcióról szóló poszton akadt meg a szemem. Egy kameráról volt szó benne, kiváló áron. És mindez hol? Hát a DiszkontDepó oldalán. Nem is értem, hogy nem jutott eszembe itt megnézni, amikor kb mindent innen rendelek!

A DiszkontDepó oldala már régóta jóbarátom. Ez egy széles választékkal rendelkező webáruház. Gyakorlatilag bárki talál náluk olyan terméket, amire szüksége van, vagy megtetszik neki, kezdve az autóskiegészítőktől egészen a szépségápolási vagy lakberendezési tárgyakig.
Nem én vagyok az egyetlen, aki kedveli ezt az áruházat. A közösségi média felületen több, mint 70.000 követőjük van, ami nem a véletlen műve. A sikerük titka az ügyfélközpontú hozzáállásukban rejlik. A webáruház hihetetlenül felhasználóbarát, és a munkatársak elkötelezetten dolgoznak nap, mint nap azon, hogy a vásárlást pozitív élménnyé varázsolják mindenkinek, aki hozzájuk téved. A kínálat heti szinten frissül, és egyéni igényeket is figyelemebe vesznek bizonyos esetekben.
Az ügyfélszolgálaton csakis készséges, mosolygós emberek dolgoznak. Folyamatosan rendelkezésünkre állnak telefonon és e-mailben egyaránt. Náluk nem kell tartani attól, hogy semmitmondó válaszokat kapunk a problémánkra a vonal túlsó felén, vagy, hogy épp 30 nap múlva válaszolnak egy sürgős kérdést taglaló e-mailünkre. Mindenki azon dolgozik, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket megválaszolják, a problémákat megoldják.
Nem hiába kapták meg 2019-ben a “megbízható bolt” minősítést is. Ez egy olyan cím, melyet nem lehet csak úgy megkapni. Számos pozitív visszajelzés kell hozzá, egybehangzó, kiváló értékelésű vásárolói vélemények.

A beléjük vetett bizalmat bizonyára az is fokozza, hogy teljesen nyitottak akár arra is, hogyha valaki mégsem szeretné megtartani az adott terméket, miután megrendelte. Számos helyen tabu a visszaküldés, szinte a sátántól való dologként kezelik, pedig ez is hozzátartozik egy áruház üzemeltetéséhez. A legjobb minőség mellett is előfordulaht, hogy egyszerűen másra számítottam, és mégsem szeretném az adott dolgot. Ha ez előfordulna, A DiszkontDepó esetén 14 napot biztosítanak arra, hogy indoklás nélkül visszaküldjük nekik a megrendelt árucikket, és visszafizetik a pénzünket. Nekem soha nem volt erre szükségem, azonban mindenképp megnyugtató már a tudat is, hogy bármi lenne, ott van erre a lehetőség.

Gyorsan be is írtam a keresőbe a kamera szót. Nagyon sok találatot kaptam, melyből több is pontosan olyan volt, ami nekem megfelelt. Először kicsit aggódtam, hogyan választom majd ki a megfelelőt, aztán eszembe jutott, hogy célszerű lenne átolvasni a leírásokat. A DiszkontDepó ügyel rá, hogy mindig megfelelő képet biztosítson a vásárlók számára. A pontos paraméterek mellett részletes leírások segítenek a megfelelő döntés meghozatalában. Emellett magas minőségű képekkel is illusztrálják a megvásárolni kívánt terméket, így semmilyen hátrányunk nincs abból, hogy online vásárolunk, és nem pedig személyesen. Tökéletesen el lehet dönteni, hogy megfelel-e számunkra az áru, akárcsak akkor, amikor személyesen a kezünkbe foghatjuk.

Ezek segítségével gyorsan kiválasztottam a megfelelő kamerát. A rendelést gyorsan meg is tettem. Azért is jó itt vásárolni, mert valóban egyszerű a folyamat. Rengeteg webshop felülete bonyolult, nehezen átlátható és kezelhető, de a DiszkontDepó a tökéletes ellenpéldája mindennek. Egyszerű, átlátható, és pár kattintással le lehet adni a rendelést, főleg akkor, hogyha regisztrált vásárlók vagyunk. Apropó, regisztráció: ez egy szuper dolog, nem csak azért, mert így gyorsabb és a szokásostól is könnyebb rendelni, hanem mert így folyamatosan kaphatunk értesítést a legújabb akciókról. Kerti bútorok esetében ezek által olyan jó fogást sikerült nemrégiben elcsípnem, hogy a szomszédok el se hitték, hogy ennyi pénzért egyáltalán árulnak ilyen kerti ülőkét.
Visszatérve a rendelésre, néhány perc alatt megvoltam. Természetesen bankkártyával fizettem, ahogy mindig is szoktam. Ez a legkönnyebb, legpraktikusabb mód mindenki számára. Nekem nem kell a készpénzzel szaladgálni, továbbá a futárnak sem kell számolgatni. Sőt, még a számlánkon is könnyebben tudjuk majd követni, mire, mennyit költöttünk. Itt bátran ajánlom, hogy kihasználd ezt a lehetőséget, ugyanis nagyon biztonságos a fizetési felület.

DiszkontDepó

A szállítás hihetetlenül gyors, 72 órán belül kihozzák a rendelt csomagot. Ez nincs másképp akkor sem, ha a kamerától valami nagyobb, akár lényegesen nehezebb cikket rendelünk, például egy szekrényt. Ezeket kifejezetten jó így online megvenni, hiszen hihetetlenül macerás őket hazahozni, a nagy áruházak pedig eszméletlen összegeket kérnek el a szállításért. A DiszkontDepó ügyelt rá, hogy itt nagy és nehéz termékek esetén se legyen horrorisztikus ára a kiszállításnak. A termékekhez hasonlóan ez is megfizethető, és sokszorta kényelmesebb, mintha magunknak kellene betuszkolni a kocsiba, már, ha egyáltalán beférne.

Soha nem csalódtam még a kiszállításban. Mindig precízen jelzik előre, mikorra várható, így tökéletesen meg tudom tervezni előre a napomat. Most sem volt ez másképp: az előre megígért időben pontosan jelentkezett a futár, és meg is hozta a várva-várt kamerát.
Izgatottan kibontottam, és azonnal üzembe is helyeztem. Nem csalódtam a minőségben. Hiába a 14 napos visszaküldési garancia, egyszerűen nincs rá szükség. Annyira jó termékek vannak náluk, hogy az hihetetlen. Akkor pedig pláne hihetetlen, hogyha az árukat is figyelembe vesszük. Az itteni termékek kiemelkedő áron vannak, itt én is tudtam spórolni egy jelentősebb összeget. Nem véletlen, a DiszkontDepónak minden kategóriában a célja, hogy a lehető legjobb áron tegye elérhetővé az adott dolgot.

A DiszkontDepóról rendelt kamera használatába nagyon hamar belejöttem. Gyorsan készültek az új videók, melyek még nagyobb sikert arattak, mint a korábbi, telefonos változatok.
Elégedettségem jeléül én is írtam róluk pozitív értékelést. Maximálisan megérdemlik, hiszen nincs a piacon még egy olyan webáruház, ahol ennyire helyén lenne az ár-érték arány.

Hála a webshopnak, a karrierem gyorsan elkezdett felfelé ívelni. Sőt, már azt is nekik köszönhetem, hogy karrierről beszélhetek, ugyanis az első, új kamerával készített videóm által figyeltek fel rám, és kaptam meg a mostani állásom. Elmondhatatlanul boldog vagyok, és bízom benne, hogy még ha más téren is, de legalább olyan sikeres lehetek egyszer, mint a DiszkontDepó alapítói!